Finance Recruitment - Affärsinriktad Projektcontroller till ALM Equity AB

Affärsinriktad Projektcontroller till ALM Equity AB

Har du goda redovisningskunskaper och har erfarenhet av projektekonomi /controllingrelaterat arbete? Vill du arbeta verksamhetsnära och i en mycket central roll? Trivs du i en platt organisation? Då kan det vara dig vi söker!

Vi söker nu en Projektcontroller till bolagets ekonomiavdelning. Du kommer tillsammans med ett team av kollegor ansvara för ekonomi, likviditetshantering, uppföljning och kontroll i koncernens samtliga bostadsutvecklingsprojekt. Du blir huvudansvarig för ett 10-tal bostadsprojekt. I rollen har du nära samarbete med bolagets projektutvecklare och bistår dem aktivt med kunskap/erfarenhet i fastighetsprojektens alla faser från tillträde till avslutshantering.

Arbetsbeskrivning:
 • Att medverka och bistå vid projektförvärv
 • Ett ansvar för att projektens finansieringsupplägg kommer på plats och följs upp
 • Att bistå i framtagandet av kostnadskalkyler och ekonomiska planer
 • Ett ansvar över projektbolagens bokslut, deklarationer och årsredovisningar
 • En löpande uppföljning av projektkalkyl, kvartalsrapporter och likviditetsbehov för projektet
 • Hantering av projektavslut
 • Inhämta och säkerställa att det finns aggregerad information om projekten
Tjänsten är placerad på huvudkontoret på Regeringsgatan i city där det idag arbetar 50 personer.

Profilbeskrivning:
 • Eftergymnasial ekonomiutbildning med minst tre års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete (en förståelse för ekonomiska flöden)
 • Erfarenhet från projektekonomi/ controlling
 • Mycket goda kunskaper i Excel
Har du dessutom tidigare arbetet inom fastighetsbranschen ses detta som starkt meriterande.

Du trivs att arbeta självständigt i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter och har lätt att ta in och analysera stora mängder information. Eftersom tjänsten innebär mycket kontakter, interna och externa, är du kommunikativ och social och ser möten med olika typer av människor som en naturlig sak.

Som person är du driven och resultatinriktad, affärsmässig, analytisk och noggrann. Du tilltalas av gruppdynamik och att samarbeta.

Stämmer detta in på dig? Då kan vi erbjuda dig en spännande och utvecklande tjänst i en fartfylld miljö på ett drivet och snabbt växande företag med sunda värderingar. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper

Organisationsbeskrivning:
ALM Equity AB är ett börsnoterat fastighetsutvecklingsbolag i ett expansivt skede. Bolaget förvärvar, strukturerar, utvecklar och säljer fastighetsprojekt, framförallt bostadsprojekt. Bolaget växer, under 2017 förvärvades Småa som nu integrerats i koncernen. Under början av 2018 sjösattes en ny organisation där verksamheten delats in i affärsområdena Projektutveckling Bostad, Construction Management, Förvaltning, Finansiering och Digitala Tjänster. Vi erbjuder en arbetsmiljö med spännande utmaningar, högt tempo och korta beslutsvägar där du får ta ett stort ansvar från första stund. Huvudkontoret ligger i Stockholm City där koncernledning, ekonomi och affärsområdena Förvaltning och Finansiering är belägna. Totalt har koncernen cirka 120 anställda fördelade på tre kontor. Läs mer om oss på www.almequity.se

Intresserar denna roll dig? Ansök i så fall omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via ”ansök-knappen” på www.financerecruitment.se eller kontakta ansvarig rekryteringskonsult på fredrik.sjoberg@financerecruitment.se vid eventuella frågor.
Sökord: ekonomi, stockholm, business controller, projekcontroller, controller
Snabba fakta
Företag
ALM Equity
Ort
Stockholm
Anställningstyp
Permanent
Ansök direkt här

Ansvarig konsult

Fredrik Sjöberg

Senior rekryteringskonsult och specialist på rekrytering inom ekonomi

0707129297

fredrik.sjoberg@financerecruitment.se

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
 • Dra filer hit eller
?>
 • Dra filer hit eller

Ansök direkt i mobilen

Påbörja din ansökan genom att fylla i uppgifterna nedan.