Finance Recruitment - Investment Associate till Nest Capital

Investment Associate till Nest Capital

Nest Capital är en Nordisk investerare i private debt. Låntagare är små- och medelstora företag, ofta ägda av private equity-fonder. Investeringarna görs i en mängd olika situationer, exempelvis vid förvärv, refinansieringar och expansion. Nest Capital förvaltar idag två private debt-fonder med tillgångar om c. EUR 200m. Till investeringsteamet, som är baserat i Stockholm, söker vi nu två Investment Associates.

I rollen som Investment Associate är du delaktig i hela investeringsprocessen och bidrar med att identifiera och analysera potentiella investeringar, förbereda beslutsunderlag, delta i förhandlingar samt uppföljning och bevakning av innehav. Vi värdesätter egenskaper som kritiskt, innovativt och självständigt tänkande; prestigelös attityd och stark egen drivkraft.

Du har 3-5 års erfarenhet från bank, M&A, investeringsverksamhet eller annan relevant bakgrund inom finansiell analys/kreditanalys. Du har god kunskap om finansmarknaden och ett stort intresse för företagsanalys.

Denna rekrytering sker i samarbete med Finance Recruitment och eventuella frågor rörande tjänsten besvaras av Nahrin Anbratt på 070-498 02 74. Skicka din ansökan och CV till nahrin.anbratt@financerecruitment.se.

Vänligen besök www.nestcapital.se för ytterligare information om Nest Capital.

Snabba fakta
Företag
Private Debt
Ort
Stockholm
Anställningstyp
Permanent
Ansök direkt här

Ansvarig konsult

Nahrin Anbratt

Rekryteringskonsult, specialist på rekrytering inom bank & finans.

0704980274

nahrin.anbratt@financerecruitment.se

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller
?>
  • Dra filer hit eller

Ansök direkt i mobilen

Påbörja din ansökan genom att fylla i uppgifterna nedan.