Senior placeringsrådgivare till Consortum Kapitalförvaltning

För kunds räkning söker vi nu en senior placeringsrådgivare med kompetens, erfarenhet och gott affärsmannaskap. I rollen ansvarar du för att bibehålla och förädla långsiktiga kundrelationer. Genom hög etik, kvalificerad rådgivning och goda affärsrelationer till såväl företag som privatpersoner bidrar du till företagets och din egen framgång.

Consortum Kapitalförvaltning är ett familjeföretag i tredje generation, grundat 1967. med kontor i Stockholm och Borås. Bolaget blev 2016 och 2017 utnämnt till Gasellföretag av Dagens Industri. Företaget befinner sig idag i en expansiv fas och för rätt person kommer goda utvecklingsmöjligheter att finnas.

Du kommer ingå i ett team av erfarna medarbetare med mångårig erfarenhet av förmögenhetsrådgivning från en rad olika bolag och banker.

Du kommer att ansvara för bolagets befintliga kunder med starkt stöd från kollegor och ledning. Erfarenhet av arbete med livförsäkring är mycket meriterande.

För att passa i rollen ser vi att du delar bolagets värderingar beträffande kundfokus, långsiktighet och professionalism. Du är en driven person som trivs med eget ansvar och är van att strukturera ditt arbete.

Profilbeskrivning

  • Du har minst 10 års erfarenhet av Förmögenhetsförvaltning/Private Banking/Placeringsrådgivning och/eller försäkringsförmedling
  • Du är civilekonom eller motsvarande
  • Du har SwedSec och gärna InsureSec
  • Din drivkraft ligger i att arbeta mål- och resultatorienterat

Om Consortum

”Consortum grundades 1967. Sedan 1996 är vi en renodlad kapitalförvaltare med fokus på aktiv förvaltning.

Vi är det lilla men växande familjeföretaget med den stora kunskapsmassan. De som börjar hos oss vill göra skillnad, ta ansvar och visa resultat. Tack vare den kulturen har vi idag ett unikt starkt team med gedigen erfarenhet från tunga institutioner. Våra medarbetare tar ett stort personligt ansvar och lutar sig aldrig tillbaka.

Vårt raka, transparenta upplägg gör att din framgång är det enda som driver oss. Precis som det borde vara hos alla kapitalförvaltare.”

Ansökan

Är du intresserad av tjänsten ansöker du redan idag! Du ansöker genom att klicka på ”ansök” knappen. Urvalet sker löpande.

Skulle du ha några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jelena Kitanovic på mob.nr: +46 70 – 010 59 06

Snabba fakta
Företag
Consortum Kapitalförvaltning
Ort
Stockholm
Anställningstyp
Permanent
Ansvarig konsult
Jelena Kitanovic
Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller