Sara Sätermark

Sara Sätermark är Office Manager på Finance Recruitment. Här berättar hon om sig själv.

Jag är uppvuxen i Gamla Enskede men är idag bosatt på Kungsholmen tillsammans med min sambo André.

Jag studerade modevetenskap på universitetet i Stockholm och under min studietid startade jag ett företag som personal shopper som jag drev aktivt under några år. Efter studietiden flyttade jag till Singapore för att jobba som stylist och väl hemma i Sverige igen efter 6 månader så fortsatte jag att ta uppdrag inom modebranschen tills jag av en slump halkade in på en privat läkarmottagning och började jobba inom administration. Där fann jag mig själv och la modekarriären på hyllan, jag tar fortfarande uppdrag inom personal shopping och styling men idag ser jag det mer som en hobby. Nu har jag varit inom rekryteringsbranschen i 1,5 år och tycker att det är oerhört energigivande och spännande. Mitt jobb är att se till att kontoret är i rullning och ge både intern service och service till våra kandidater och kunder vilket jag gör med nöje!

På fritiden tycker jag om att umgås med min familj och mina vänner, åka skidor eller segla.

Kontakta mig gärna på 070 356 18 26 eller på sara.satermark@financerecruitment.se

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller