Rekryteringskonsult till expansiva Talent Recruitment

Har du någon gång arbetat i ett bolag som växer och upplevt den där härliga känslan av vara med om något historiskt?

Talent Recruitment är ett rekryteringsbolag som tillsammans med divisionen Finance Recruitment växer kraftigt. Vi fortsätter nu vår expansion med att ytterligare förstärka vårt team med en rekryteringskonsult till kontoret på Kungsgatan.

Om du vill du arbeta i en miljö som kännetecknas av stort kund- och affärsfokus, omtänksamhet och personlig utveckling är Talent Recruitment rätt plats för dig. Hos oss är varje medarbetare en viktig nyckelperson som kan påverka organisationen och ta bolaget till nästa nivå.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team som ska hjälpa företag med rekrytering och konsulttillsättningar på kort och lång sikt. Vår arbetsmetod utgår från en så kallad 360° - rekrytering där varje rekryteringskonsult ansvarar för både kund- och kandidatsidan. Du projektleder dina egna rekryteringsprocesser från införsäljning och behovsanalys, till search och intervjuer, till kandidatpresentation och uppföljning.

Till din hjälp får du daglig coachning och kontinuerlig kompetensutveckling. Du uppmuntras också att bidra i vidareutvecklingen av våra processer och tjänster. Hos oss är ingen dag den andra lik vilket gör det lite extra kul att gå till jobbet varje dag.

Dina egenskaper
Vi lägger stor vikt vid att du är rätt person och att du kan fungera i teamet.
På Talent Recruitment lever vi vår värdegrund; vi är engagerade, noggranna, flexibla och öppna. Vi är ett tätt sammansvetsat team som hjälper varandra till framgång och delar med oss av vår kunskap.

För att framgångsrikt arbeta med rekrytering måste du kunna inge förtroende med välgrundade kunskaper och ha ett öga för personlig service. Du är strukturerad i ditt arbetssätt, har ett stort kund- och affärsfokus och drivs av att leverera kvalitet och att nå högt uppsatta mål.

Din bakgrund
Sökande för tjänsten måste i grunden ha ett intresse för ekonomi och människor. Du har en relevant akademisk bakgrund eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av att rekrytera men ännu viktigare är att du gillar försäljning och att du ha en säljbakgrund i någon form.

Kontakt
Vill du veta mer kontakta Simon Kling på 070-517 30 69 eller maila till simon.kling@talentrecuitment.se. Vi intervjuar löpande skicka därför in din ansökan idag. Vi ser framemot att göra plats för en till.  

Talent Recruitment grundades 2016 och är en proaktiv rekryteringspartner specialiserad på rekrytering och konsulttillsättningar inom ekonomi. Vi stöttar våra kandidater och kunder med rekrytering och konsultlösningar. Att se talangen i varje människa, det är vår specialitet och det vi brinner för. Talent Recruitment, tillsammans med divisionen Finance Recruitment, består utav 22 anställda och omsatte under 2018 över 100 miljoner kr.

www.talentrecruitment.se

Snabba fakta
Företag
Talent Recruitment
Ort
Stockholm
Anställningstyp
Permanent
Ansök direkt här

Ansvarig konsult

_J1A9764

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller
  • Dra filer hit eller