Amanda Brekke

Amanda Brekke är Rekryteringskonsult på Finance Recruitment och specialiserad på permanenta rekryteringar.

Jag kommer ursprungligen från Dalsland, ett litet samhälle som heter Ed. Vid 16 års ålder flyttade jag till västkusten för studier och har sedan dess varit bosatt på olika ställen i Sverige samt utomlands. Jag bor sedan fem år i Stockholm tillsammans med min sambo.

Jag är utbildad Civilekonom och har tidigare arbetslivserfarenhet som Redovisningsekonom. Anledningen till att jag kom in på rekryteringsspåret är för att jag alltid haft ett genuint intresse för människor och att skapa goda relationer. Jag drivs av att arbeta i en omväxlande roll, att ha många bollar i luften samt att få vara den bindande länken mellan företag och kandidat. Att skapa värde för både kund och arbetssökande motiverar mig enormt!

Min fritid ägnar jag åt vänner och familj. Jag har även ett brinnande intresse för träning där löpning ligger mig extra varmt om hjärtat. Eftersom jag älskar utmaningar samt lever efter mottot att ”ingenting är omöjligt” bestämde jag mig hösten 2016 för att anmäla mig till mitt livs första lopp, Stockholm Maraton. Med hård träning och en stark vilja genomförde jag loppet med en tid som överträffade mitt då uppsatta mål. Det är sådant som motiverar mig – mål och resultat!

Kontakta Amanda på 0728535107 eller amanda.brekke@financerecruitment.se

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller