CFO-jobb – Personlig rekrytering | Finance Recruitment

CFO-jobb

Hitta rätt CFO, Finance Recruitment är ett rekryteringsföretag som är specialiserat på chefs- och specialistroller inom ekonomi, bank och finans. för att säkerställa en kvalitativ leverans mot våra kunder och kandidater.

Är du redo för din nästa utmaning? Låt oss hjälpa dig hitta drömjobbet!

Skicka in ditt CV här

Har du ett rekryteringsbehov eller vill diskutera en framtida tillsättning?

Kontakta oss

 

Vikten av att ha rätt kompetens där den behövs – när den behövs

Vi besitter lång erfarenhet av att rekrytera chefs- och specialistroller i Stockholm och London. Vi är proaktiva och vill alltid presentera bästa lösning för varje företag, även nya kandidater som företag kanske inte efterfrågat i dagsläget. Dessutom har vi utvecklade IT-system som gör det enkelt att hitta rätt kandidater och tydlig uppföljning mot kund.

Vi på Finance Recruitment förstår vikten av att ha rätt kompetens på plats, speciellt när det gäller vid rekrytering av CFO. Då CFO:n är en så pass bärande roll inom företaget är det viktigt att rätt person rekryteras, någon som vi på Finance Recruitment har blivit experter på. För oss är det personliga mötet alltid viktigast, vi är därför alltid noggranna med att träffa och prata en längre stund med våra kandidater för att både veta om kandidaten är rätt för uppdraget samt om företaget är rätt för kandidatens karriär och personliga utveckling.

Vi arbetar också alltid proaktivt med att hitta rätt personer för framtida rekryteringar och där finns främst fyra skäl till varför du ska välja oss på Finance Recruitment för din nästa rekrytering av CFO.

Vår process för permanenta rekryteringar

Läs mer

Vår process för interimstillsättningar

Läs mer

Fyra skäl till varför du ska välja oss

  • Vi är specialister: Vi tror på specialisering – ett bra nätverk och förståelse för marknaden gör oss till konsultativa specialister.
  • Vi är engagerade: Hos oss är varje medarbetare en engagerad nyckelperson och en konsultativ part i rekryteringsprocessen.
  • Vi är proaktiva: Våra proaktiva processer och metoder ger oss en oöverträffad precision. Rätt person till rätt plats – det är vår specialitet.
  • Vi är träffsäkra: Vår kvalitativa arbetsprocess ger oss en oöverträffad precision. Rätt uppdrag till rätt kandidat – det är vår specialitet.

CFO jobb

Varför välja oss för rekrytering som CFO?

Vi är ett nischat rekryteringsföretag med mycket lång erfarenhet. Om ni söker en CFO som kan ta ert bolag i rätt riktning kan ni lita på att vi kan presentera den rätta kandidaten. Vi söker alltid efter den bästa lösningen för kunden. Låter det som något för dig? Nedan följer några fler punkter som gör oss till de vi är idag:

Hör av er till oss på Finance Recruitment redan idag

Hör av er till oss så hjälper vi er med en rekrytering av CFO. Söker du någon inom vårt specialistområde, då har vi garanterat kandidaten för dig. Skicka in din förfrågan genom vårt kontaktformulär så kommer en rekryteringskonsult kontakta återkomma snarast.  Du når oss allra bäst på telefon eller mail här på hemsidan. Vi återkopplar så snart vi kan.

Som potentiell kandidat kan du skicka in ditt CV här på hemsidan, vi är alltid nyfikna på nya stjärnor!

Varför borde du använda Finance Recruitment när du behöver anställa?

Läs mer här

Har du ett rekryteringsbehov eller vill diskutera en framtida tillsättning?

Läs mer här

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller