Corporate Finance, jobb i Stockholm | Finance Recruitment

Corporate Finance Stockholm

Söker du jobb inom Corporate Finance i Stockholm? Eller har du behov av att rekrytera? Vi på Finance Recruitment har genomfört hundratals rekryteringar åt våra kunder, däribland ledande internationella investmentbanker, fristående banker, private equity-bolag och konsultföretag i både Stockholm och London.

Har du behov att rekrytera?

Vi hjälper företag i olika branscher tillsätta specialister som kan hela transaktionskedjan. Det handlar om allt från juniora analytiker på små nystartade fondbolag, till seniora VP /Directors för ledande investmentbanker.

Många av våra kandidater har tidigare arbetat inom banker eller som managementkonsult. Många har en bakgrund från de internationella bolagen i London, och de vänder sig till oss när de kommer tillbaka till Stockholm. Vi på Finance Recruitment kommer in i bilden när kandidaterna vill börja arbeta inom ”the buy side” med värderingar, företagsköp, omstruktureringar och finansiering.

Vi har lång erfarenhet av den här typen av rekryteringar och hjälper, både kandidater och kunder att hitta rätt långsiktig lösning.

Välkommen att kontakta oss!

Exempel på roller som vi rekryterar till

  • Fondförvaltare
  • VP/Directors
  • Investeringsanalytiker
  • Aktieanalytiker
  • Treasury & FX

Kontakta oss om du behöver rekrytera

Är du intresserad att jobba inom Corporate Finance i Stockholm?

Skicka en spontanansökan! Vi är proaktiva när vi intervjuar kandidater, det innebär att vi kontinuerligt träffar kandidater på generell bas och inte bara för specifika tjänster. Många av de tjänster vi rekryterar till inom Corporate Finance annonseras inte ut, så genom att finnas i vårt nätverk kan vi kontakta dig specifikt när ett jobb i Stockholm dyker upp.

Är du redo för din nästa utmaning? Låt oss hjälpa dig hitta drömjobbet!

Skicka in ditt CV här

Har du ett rekryteringsbehov eller vill diskutera en framtida tillsättning?

Kontakta oss

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller