Finance Recruitment - Rekryteringskonsult till expansiva Finance Recruitment

Rekryteringskonsult till expansiva Finance Recruitment

Finance Recruitment fortsätter växa och vi söker nu en driven och dedikerad rekryteringskonsult som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa. Du kommer att bli en viktig del i vårt affärsområde Finance & Accounting. Vi sitter i ljusa, nyrenoverade lokaler i korsningen Kungsgatan/Norrlandsgatan.

Du ingår i ett team på fem personer men kommer ha helhetsansvar för egna rekryteringsprocesser. En typisk dag på Finance Recruitment kommer du att arbeta med försäljning, kundmöten, kandidatsökning och kandidatintervjuer. Du kommer att ansvara för och hantera flera rekryteringsprocesser samtidigt, vilket ställer krav på att du har en entreprenöriell anda samt att du är ordningsam och strukturerad i ditt arbetssätt.

Vad vi erbjuder
Hos oss är det korta beslutsvägar, högt i tak och genuin teamanda. Vi ser till att ge dig den kunskap och de verktyg som krävs för att du på bästa möjliga sätt ska lyckas i rollen som rekryteringskonsult. Arbetet i sig erbjuder stor variation och för rätt person även mycket goda utvecklingsmöjligheter, du kommer att ha goda förutsättningar att påverka din egen framgång. Hos oss är ingen dag den andra lik vilket gör det extra kul att gå till jobbet varje dag. Vi är ett tätt sammansvetsat team och ser fram emot att göra plats för en till.

Bakgrund och personlighet

  • Högskole-/universitetsutbildning med några års relevant arbetslivserfarenhet
  • Har du erfarenhet av rekrytering sedan tidigare så är det mycket meriterande
  • Du har tidigare arbetat med försäljning och kan uppvisa goda resultat
  • Du har lätt för att skapa kontakter, är bra på att bygga långsiktiga relationer och har integritet
  • Som person är du kommunikativ, resultatinriktad, ihärdig och orädd för nya utmaningar
  • Då flertalet av våra kunder och kandidater är internationella hanterar du engelska väl både i tal och skrift


Om oss
Finance Recruitment grundades 2014 och vi är en proaktiv rekryteringspartner specialiserad på kvalificerade positioner inom ekonomi, bank & finans. Vi stöttar våra kandidater och kunder med rekrytering samt konsultlösningar. Varje rekryteringskonsult hos oss är specialiserad på ett specifikt område där du antingen arbetar med permanent rekrytering eller konsultlösningar (interim). Under 2016 startade vi divisionen Talent Recruitment och idag är vi tillsammans ca 20 anställda och omsatte under 2018 över 100 miljoner SEK. Läs mer om oss på www.financerecruitment.se

Intresserad?
Låter detta som en intressant och utmanande position för dig? Ansök redan idag vi vår hemsida! Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om rollen kontaktar du Philip Dufwa på 070 742 00 53.

Sökord: rekrytering, recruitment, rekryteringskonsult, recruitment consultant, search, konsult, HR, sälj, sales, försäljningschef, sales manager, key account, account manager

Quick facts
Company
Finance Recruitment
City
Stockholm
Employment type
Permanent
Apply directly here

Owner

Philip Dufwa

Grundare och partner, specialist på rekrytering inom ekonomi.

0707420053

philip.dufwa@financerecruitment.se

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Drop files here or
?>
  • Drop files here or

Apply directly from your phone

Begin your application by completing the form below.