Hanna Bulldra (COO) | Finance Recruitment

Hanna Bulldra

Hanna Bulldra är COO på Finance Recruitment.

Jag är uppvuxen i Östhammar, staden vid kusten, och flyttade i sena tonåren till Uppsala där jag idag lever tillsammans med min sambo och våra två fantastiska pojkar.

Efter gymnasiet, företagsekonomisk linje, arbetade jag under flera års tid med människor inom olika områden samt som ekonom med fokus på redovisning. Därefter valde jag att påbörja mina universitetsstudier vid Uppsala Universitet vilket resulterade i en dubbel examen inom ekonomi och psykologi.

Efter färdiga universitetsstudier sökte jag en tjänst som rekryteringskonsult inom ekonomiområdet och jag fick den. Det är jag glad över än idag. Jag har verkligen lyckats sy ihop säcken både vad gäller mina intressen och min utbildning och jag fullkomligt älskar mitt arbete och branschen. Det är fantastiskt att få se andra människor växa, att ha möjlighet att hjälpa andra på vägen i sin karriär samt att få inblick i och vara företag och organisationer behjälpliga att bygga team och bli framgångsrika inom just deras område. Ekonomi och psykologi i ett helt enkelt!

Utanför arbetet har jag alltid haft ett stort intresse för träning. Till en början var intresset för kampsport stort, något som resulterade i ett brunt bälte i karate vid 13 års ålder. Idag har det intresset övergått till olika typer av boxinspirerade klasser samt annan gymträning, något jag försöker utöva så snart möjlighet och tid finns.

Kontakta Hanna: 0707 28 52 55, hanna.bulldra@financerecruitment.se

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller