favicon (5)

Interim Manager i Stockholm

Interim Manager

Användning av en Interim Manager är en praktiskt lösning för att få in kompetent personal vid ett tillfälligt behov.

En senior interim manager kan lyfta hela teamet

Användning av interim management i Stockholm är en praktisk lösning för att tillfälligt få in kompetent personal till tillfälliga positioner. Det kan handla om att på ett säkert sätt fylla en tjänst i väntan på en framtida rekrytering, vid en sjukskrivning eller föräldraledighet. En annan anledning att titta åt interim management i Stockholm är vid förändringsarbeten, då det många gånger krävs specialistkompetens som inte redan finns i organisationen.

De konsulter som vi presenterar kan oftast mer än 100% av en roll i bolaget. Det gör att de kan börja arbeta från dag ett samt bidra till att öka kompetensnivån över hela ekonomifunktionen.

Den kanske största skillnaden mellan interim management och rekrytering är att en interim manager från oss i Stockholm stannar under en begränsad tidsperiod, så länge det finns ett behov, och när behovet inte längre finns lämnas ansvaret tillbaka till en efterträdare eller till den gamla organisationen på ett effektivt och säkert sätt. För att göra hela processen enkel för dig som kund tilldelas du en kontaktperson som sköter hela processen åt dig.

Kontakta oss

Tips till dig som interim manager

 • Agera oberoende i situationer på arbetsplatsen
 • Var tydlig med din leverans från första dag
 • Du representerar ditt eget varumärke som konsult

Ett nätverk av marknadens bästa konsulter

Vi på Finance Recruitment har lång erfarenhet av att bemanna ekonomipositioner och chefer i Stockholm och London. Specialisering har varit vårt motto ända sedan vi började erbjuda bemanning och interim management. Vi är säkra på att vi gör vårt arbete bättre om vi verkligen kan de roller vi bemannar, därför fokuserar vi på ekonomi, bank och finans.

Med vårt proaktiva arbetssätt innebär att vi redan genomfört en en del av processen innan behovet av interim management uppstår i din verksamhet i Stockholm. Vi genomför löpande intervjuer med kandidater på generell basis och inte bara för specifika tjänster som utannonserats. På så vis effektiviserar vi sökandet och undviker samtidigt de standardiserade svar som ofta dyker upp i intervjuer för specifika positioner. Istället kan vi ta reda på vad kandidaterna verkligen vill uppnå som konsulter i din verksamhet.

Vi har idag ett etablerat nätverk med Sveriges bästa ekonomer, med olika erfarenhet från olika branscher som kan bidra med nya, fräscha synsätt som interim konsulter hos våra kunder i Stockholm.

Kontakta oss

Behöver du hjälp med en interim manager?

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
Varför anlita Finance Recruitment?

Lång erfarenhet av att rekrytera specialister

Vi på Finance Recruitment har tillsatt över 1000 specialister inom ekonomi, bank och finans i Stockholm.

Läs mer här

Behöver du permanent rekrytering?

Rekrytering inom Ekonomi och Finans

Vi rekryterar både seniora och juniora roller inom ekonomi, bank och finans.

Läs mer här