Hyra ekonomichef i Stockholm | Finance Recruitment

Hyra ekonomichef i Stockholm

Att hyra in en ekonomichef under en övergångsperiod, antingen för att täcka en lucka eller för att driva igenom en förändring, blir allt vanligare bland företag i Stockholm.

Vi på Finance Recruitment erbjuder både rekrytering och hyr ut erfarna ekonomichefer till företag i Stockholm. Vi tror på specialisering och fokuserar enbart på roller inom ekonomi, bank och finans för att säkerställa en kvalitativ leverans gentemot dig som kund.

Genom att vara proaktiva i vårt sökande efter kandidater kan vi säkerställa att vi alltid har ett uppdaterat nätverk. Idag har vi en etablerad kandidatbank med Sveriges bästa ekonomer. Många med olika erfarenhet från branscher som kan bidra med nya synsätt.

Varför borde du använda Finance Recruitment när du behöver anställa?

Läs mer här

Har du ett rekryteringsbehov eller vill diskutera en framtida tillsättning?

Läs mer här

 

Hyra ekonomichef i Stockholm

Många anledningar att hyra ekonomichef i Stockholm

Det har blivit allt vanligare för svenska företag att hyra konsulter för temporära uppdrag vid tillfällen som vid nyrekrytering, föräldraledighet, sjukdom, arbetstoppar, uppköp eller försäljning m.m. Jämfört med en traditionell rekrytering är interim management ett kostnadseffektivt och flexibelt alternativ. Du sparar både tid och pengar och får med vår hjälp snabbt en kompetent ekonomichef på plats. Den inhyrda konsulten stannar sedan så länge som det behövs och när efterfrågan viker lämnas ansvaret tillbaka till organisationen.

Är du redo för din nästa utmaning? Låt oss hjälpa dig hitta drömjobbet!

Skicka in ditt CV här

Har du ett rekryteringsbehov eller vill diskutera en framtida tillsättning?

Kontakta oss

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller