Interimskonsulter 2019 | Finance Recruitment

Interimskonsulter tillgängliga hösten 2019

Behöver du ta in en extra resurs? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Specialister på interimstillsättningar

Vi på Finance Recruitment är experter på interimstillsättningar av chefs- och specialistroller inom ekonomi. Vi har nu flera konsulter som är tillgängliga för nya uppdrag, och som skulle kunna bidra med sin expertis i din organisation.

Om din organisation behöver ta in en extra resurs, välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jens Bergsten, 0763-165030 eller via kontaktformuläret.

Nedan finner du ett urval av interimskonsulter som är tillgängliga under hösten 2019.

Senior Controller/Controllerchef 

Konsult 24261: Tydlig systemprofil med chefserfarenhet, samt god pedagogisk förmåga. Har lätt för att se helheten i en ekonomifunktion och van att arbeta med och leda förbättringsarbete för tex boksluts-, budget- och prognosprocesser. God analytisk förmåga. Erfarenhet av strategiskt arbete i ledningsgrupp. Lätt för att skapa kontakt med människor oavsett roll.

Betydande kunskap om affärssystem, både som användare men även som utvecklare/förvaltare. Motiveras av utveckling och förbättringsarbete, alternativt chefsroller för mindre till medelstora grupper.

 • Tillgänglighet: Omgående
 • Systemkunskaper: Qlikview, Visma, Raindance, Lawson, Agresso, Stratsys. Controller, LIS/IBP, Hyperion
 • Branscherfarenhet:Försäkring, Sjukvård, Bygg, Kommun, Utbildning

Ekonomichef/Controller

Konsult 24648: Driven ekonom som har varit involverad i många startupbolag och bolag i tillväxtfaser. Är van vid att styra upp redovisningsprocesser, digitalisera flöden och sätta rutiner för ekonomisk uppföljning. Väldigt IT-kunnig och stark i excel, läser och programmerar kod. Har implementerat system, exempelvis Fortnox.

Där konsulten verkligen står ut är förståelsen för affären i förhållande till sifferflödena, exempelvis hur man ska ut få ut flöden från excel och sedan tolka, analysera och förklara siffrorna.

Konsulten passar bra i mindre organisationer i tillväxt eller organisationer som har kommit en bit på vägen men behöver ta nästa steg.

 • Tillgänglighet: Omgående
 • Systemkunskaper: Fortnox, Visma, Visma Lön, Capego Skatt, Capego bokslut, Microsoft Dynamics, Agile, WordPress, Text expander, G-suite
 • Branscherfarenhet: Startup bolag, Redovisningsbyråer, IT

Interim Treasurer

Konsult 16822: Interim Treasury-rådgivare med god helhetssyn över samtliga uppgifter på en treasury avdelning. Tillgänglig för roller som t ex Treasury Manager, Head of Treasury, Front Office Dealer, Treasury Analyst och projektroller i samband med finansiering, upphandling av cash pool, implementation av Treasury- och likviditetssystem. Över 25 års finansiell erfarenhet från noterade, onoterade och private-equity bolag inom olika branscher som fastigheter, industri och konsumentprodukter.

Mycket goda kunskaper inom valutahandel, likviditetsplanering, finansiering, penningmarknad, cash management, risk management, råvaror, förvärv, finansiell bokföring och verksamhetsanalys m.m.

 • Tillgänglighet: Omgående
 • Systemkunskaper: CRM, Twin, Wall Street, Bloomberg, Infront, Reuters, FXall, Opus Capita m fl.
 • Branscherfarenhet: Fastighet, Industri, Konsumentprodukter

Interim Business Controller

Konsult 24776: Driven Business Controller med flera års erfarenhet av affärsstyrning. Mycket stort intresse för prognoser, finansiell modellering och förbättringsarbete gällande KPIer. Konsulten har internationell erfarenhet och kommer senast från transaktionsintensiv verksamhet. På daglig basis har konsulten arbetat med Managementrapportering, prognos och budgetering. Erfarenhet av att förbereda inför börsnotering. Konsulten söker uppdrag på hel- och deltid.

 • Tillgänglighet: Omgående
 • Systemkunskaper: Excel, Cognos Controller
 • Branscherfarenhet: FinTech, Utbildning

Interim Redovisningsekonom

Konsult 16447: Social och kommunikativ redovisningsekonom med ca 5 års erfarenhet av att sköta löpande redovisning, inklusive årsredovisning och årsbokslut. Kandidaten har även ansvarat, tillsammans med IT, över en implementering av elektronisk fakturahantering till mycket transaktionsintensiv verksamhet. Konsulten trivs bra att arbeta i större och medelstora bolag och söker sig främst till roller som redovisningsekonom/bolagsekonom alternativt redovisningsansvarig. Kandidaten har erfarenhet av K3 och K2.

 • Tillgänglighet: Omgående
 • Systemkunskaper: Oracle, Pyramid, Navision, IFS, Visma
 • Branscherfarenhet: Vård & Omsorg, Retail,

Kontakta oss så berättar vi mer

offertformuläret

Hör av dig direkt till ansvarig rekryteringskonsult Jens Bergsten, på telefonnummer 0763-165030.

Fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss till dig. 

 

Hur ser vår process för interimstillsättningar ut?

Läs mer här

Är du intresserad av att arbeta som interimskonsult?

Skicka in ditt CV här

 

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
 • Dra filer hit eller
  Accepterade filtyper: pdf.