Jelena Kitanovic (Bank) | Finance Recruitment

Jelena Kitanovic

Jelena Kitanovic är Rekryteringskonsult på Finance Recruitment och är specialiserad på rekrytering av Finansiella rådgivare.

Jag är uppvuxen i Upplands Väsby där jag större delen av min uppväxt tillbringade inne i ishallen med att träna konståkning.

Efter gymnasiet bestämde jag mig för att studera vidare och detta resulterade i ekonomi studier vid Stockholms Universitet och studier i Data- och systemvetenskap på KTH.

I sluttampen av mina studier fick jag en tjänst som avdelningschef på ett värdepappersbolag. Där och då insåg jag att min passion ligger i att bygga framgångsrika team och hjälpa medarbetare utvecklas till att nå sin fulla potential. Detta bidrog till att jag 8 år senare valde att starta eget bolag och fick då bla lära mig allt om en entreprenörs möjligheter och utmaningar, men även vikten och konsten av att rekrytera rätt.

Att driva eget företag har på olika sätt givit mig väldigt många goda insikter och erfarenheter. Dessa tillsammans med min bakgrund inom finans och försäkring gör att mitt jobb som rekryteringskonsult på Finance Recruitment passar mig perfekt! Jag får dagligen ta del av såväl kunders som kandidaters fantastiska karriärsresor vilket är lika inspirerande som lärorikt.

Idag bor jag i Stockholms innerstad tillsammans med min sambo Alexander och mina två ögonstenar Anastasia och Teodora.

Kontakta Jelena: 0700 10 59 06, jelena.kitanovic@financerecruitment.se

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller