Kapitalförvaltning jobb – Effektiv rekrytering | Finance Recruitment

Kapitalförvaltning – ett utvecklande jobb

Söker du någon som kan sköta din kapitalförvaltning på företaget? Någon som kan ta sig an ett jobb som kapitalförvaltare? Då har du hittat rätt. Vi är nämligen Finance Recruitment, rekryteringsföretaget som är experter på chefs- och specialistroller inom ekonomi, bank och finans. Att vi specialiserar oss och enbart rekryterar inom nischade roller för att vi kan säkerställa en kvalitativ leverans. Vi jobbar med att rekrytera ekonomiroller och chefer i Stockholm och London, vilket vi ser som en väldigt personlig process för att kunna leverera det allra bästa för kunden.

Vad innebär ett jobb inom kapitalförvaltning?

Om man har kapitalförvaltning som jobb kallas man för kapitalförvaltare, eller asset manager /capital manager på engelska. Målet med denna tjänst är att få pengar att växa och för att lyckas med detta krävs det att man besitter mycket god kännedom om marknader, investeringsmöjligheter och ekonomiska modeller och prognoser. Dessutom krävs det att man har en god ekonomisk intuition, vilket faller sig naturligt om man arbetar så pass direkt med ekonomi. De som kan komma att behöva hjälp med kapitalförvaltning för bättre koll på kapital och förmögenheter är allt från företag, organisationer och privatpersoner.

Är du redo för din nästa utmaning? Låt oss hjälpa dig hitta drömjobbet!

Skicka in ditt CV här

Har du ett rekryteringsbehov eller vill diskutera en framtida tillsättning?

Kontakta oss

 

Vad vi rekryterar

Vi rekryterar det mesta inom våra nischade områden ekonomi, bank och finans. Förutom kapitalförvaltnings-jobb rekryterar vi en hel del olika positioner som har med bank och finans att göra.
Vad är ni i behov av?

BANK & FINANS

 • Corporate Finance
 • M&A
 • Debt/Structured Finance
 • Investment professionals till PE-bolag
 • Institutional Sales
 • 3:e parts distribution
 • Specialistrådgivning (finans, försäkring, tjänstepension/liv)
 • Fondförvaltning
 • Business Developer/Account Executive
 • Risk & Compliance
 • Treasury

Kapitalförvaltning jobb

Varför välja oss för rekrytering inom kapitalförvaltning?

Vi på Finance Recruitment besitter mycket lång erfarenhet av att rekrytera chefs- och specialistroller. Vi arbetar proaktivt och vill skapa det bästa värdet för både kandidaten och kunden. Vi ligger alltid steget före och varje rekryteringskonsult träffar ca 10 kandidater i veckan, för en eventuell framtida träffsäker rekrytering. De vi träffar lär vi dessutom känna på djupet, eftersom vi ser rekrytering som något personligt.

Vi arbetar med utvecklade IT-system, vilka gör det enkelt att hitta rätt kandidater samt ha en tydlig uppföljning mot kund. Genom att vara nischade inom områdena ekonomi och bank & finans lyckas vi arbeta med engagerade medarbetare samt göra mer träffsäkra rekryteringar.

Om ni som företag är i behov av kapitalförvaltning kan ni enkelt höra av er via telefon eller mail för att boka in ett möte med oss där vi ser över era behov.

Om du är kandidat kan du enkelt skicka in ditt CV direkt på hemsidan. När vi mottagit ditt CV bokar vi in en kort intervju där vi lär känna dig och dina önskemål. Därefter hamnar du i vår databas och kan ta del av nya arbetsuppdrag.

Varför borde du använda Finance Recruitment när du behöver anställa?

Läs mer här

Har du ett rekryteringsbehov eller vill diskutera en framtida tillsättning?

Läs mer här

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
 • Dra filer hit eller