Finance Recruitment - Relationsbyggande Pensionssäljare till Brummer & Partners

Relationsbyggande Pensionssäljare till Brummer & Partners

Finance Recruitment söker för Brummer & Partners räkning en driven, ansvarstagande och relationsbyggande pensionssäljare med hög energinivå, goda insikter om pensionsmarknaden och en genuin vilja att göra positiv skillnad för kund.

I rollen som Pensionssäljare rapporterar du till pensionsbolagets Försäljningssäljchef och ingår i ett säljteam med stor påverkan och ansvar för bolagets fortsatta expansion. Tjänsten är placerad på Brummer & Partners kontor på Norrmalmstorg.

Som pensionssäljare ansvarar du för att skapa och bibehålla långsiktiga kundrelationer. Du arbetar med försäljning mot företag och arbetsgivare och du driver hela säljprocessen under eget budgetansvar. Din huvudsakliga uppgift handlar om att aktivt distribuera bolagets försäkrings- och pensionserbjudande genom goda och förtroendebyggande kundrelationer samt tillhandahållande av justa, transparenta och effektiva pensionslösningar för såväl bolag som deras medarbetare.

Arbetsbeskrivning

 • Identifiera och prospektera potentiella kunder
 • Ringa kalla samtal och boka egna möten
 • Hålla kundmöten och uppföljning av dessa
 • Implementera och rådge kring pensions- och försäkringslösningar
 • Bidra proaktivt i framtagandet av säljstrategier och planering i syfte att uppnå egen budget

Profilbeskrivning

 • Du är civilekonom eller motsvarande
 • Du har minst 3 års dokumenterad erfarenhet av framgångsrik försäljning (B2B), meriterande om försäljningserfarenheten kommer från tjänstepensionsområdet
 • IFU- diplom eller motsvarande
 • Energisk entreprenöriell säljare med god retorisk förmåga och starkt fokus på kvalitet
 • Din drivkraft ligger i att arbeta mål- och resultatorienterat genom att göra positiv skillnad för kund
 • Du är driven, lösningsorienterad och trivs med eget ansvar, du är van att strukturera ditt arbete för att framgångsrikt nå uppsatta mål

Brummer & Partners är en värdedriven organisation med intellektuell hederlighet och transparens som ledord. Hos Brummer & Partners ges du stor möjlighet att tänka nytt, ta egna initiativ och verka för kundorienterade lösningar. Du erbjuds en förändringsbejakande miljö och meriterade kollegor som alla brinner för att skapa en mer hållbar pensionsmarknad.

Om företaget

Brummer & Partners är en ledande europeisk hedgefondförvaltare. Affärsidén är att samla aktivt förvaltade fonder med olika investeringsstrategier i en och samma företagsgrupp i syfte att erbjuda en väl diversifierad förvaltning. Bolaget förvaltar cirka 117 miljarder kronor på uppdrag av institutioner, företag och privatpersoner. Totalt arbetar för närvarande drygt 400 personer fördelade på sju länder med huvudkontor i Stockholm. Läs mer på brummer.se.

Brummer Life startade 2011 och erbjuder bl a tjänstepension till företag och dess medarbetare i Sverige med ambitionen att ge fler människor tillgång till en förvaltningsform som tidigare bara varit tillgänglig för ett fåtal. Kärnan i erbjudandet är Brummer & Partners egen aktiva förvaltning i kombination med ett brett urval av indexfonder till låga avgifter. Grunden för verksamheten ligger i behovet av enkelhet, tydlighet och mer transparens i en bransch som ofta präglas av motsatsen. Tillsammans med riktigt bra samarbetspartners och arbetsgivare med högt ställda krav vill företaget förtjäna marknadens förtroende med långsiktigt hållbara och begripliga pensionslösningar – utan provisioner och med kostnadsfri flytträtt. Läs mer på brummer.se/pension.

Snabba fakta
Företag
Brummer & Partners
Ort
Stockholm
Anställningstyp
Permanent
Ansök direkt här

Ansvarig konsult

Jelena Kitanovic

Senior rekryteringskonsult, specialist på rekrytering inom bank & finans.

0700105906

jelena.kitanovic@financerecruitment.se

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
 • Dra filer hit eller
 • Dra filer hit eller