Driven rekryteringskonsult till expansiva Finance Recruitment

Finance Recruitment fortsätter växa och vi har på ett och ett halvt år mer än dubblat vår personalstyrka tillsammans med divisionen Talent Recruitment. Vi söker nu en driven och dedikerad rekryteringskonsult som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa. Du blir en viktig del i vårt affärsområde Bank & Finans. Vi sitter i ljusa, nyrenoverade lokaler i korsningen Kungsgatan/Norrlandsgatan.

Detta är en nyckelposition där du ingår i ett team men kommer ha ett eget helhetsansvar för rekryteringsprocessen. En typisk dag på Finance Recruitment är mycket dynamisk där du bland annat kommer arbeta med försäljning, kundmöten, kandidatsökning, intervjuer, administration och kontraktsförhandling. Du kommer snabbt att få ansvara för och hantera flera rekryteringsprocesser samtidigt vilket ställer krav på ordning och struktur.

Vad vi erbjuder
Hos oss är det korta beslutsvägar, högt i tak och genuin teamanda. Vi ser till att ge dig den kunskap och de verktyg som krävs för att du på bästa möjliga sätt ska lyckas i rollen som rekryteringskonsult. Arbetet i sig erbjuder stor variation och för rätt person även mycket goda utvecklingsmöjligheter. Utöver detta erbjuder vi bland de bästa ekonomiska villkoren och förmånerna i vår bransch.

Hos oss är ingen dag den andra lik vilket gör det lite extra kul att gå till jobbet varje dag. Vi är ett tätt sammansvetsat team och ser framemot att göra plats för en till.

Profilbeskrivning

  • Högskole-/universitetsutbildning med minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet
  • Du har erfarenhet av Fintech och/eller Risk & Compliance och gärna rekryterat inom området
  • Du har tidigare arbetat med försäljning och kan uppvisa goda resultat
  • Du har lätt för att skapa kontakter och är bra på att bygga långsiktiga relationer
  • Som person är du resultatinriktad och inte rädd för nya utmaningar
  • Då flertalet av våra kunder och kandidater är internationella hanterar du engelska både i tal och skrift


Om oss
Finance Recruitment grundades 2014 och vi är en proaktiv rekryteringspartner specialiserad på kvalificerade positioner inom ekonomi, bank & finans. Vi stöttar våra kandidater och kunder med rekrytering samt konsultlösningar. Varje rekryteringskonsult hos oss är specialiserad på ett specifikt område där du antingen arbetar med permanent rekrytering eller konsultlösningar. Under 2016 startade vi divisionen Talent Recruitment och idag är vi tillsammans 20 anställda och omsatte under 2018 över 100 miljoner SEK. Läs mer om oss på www.financerecruitment.se

Intresserad?
Låter detta som en intressant och utmanande position för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om rollen kontaktar du Jelena Kitanovic på 070 010 59 06 eller jelena.kitanovic@financerecruitment.se

Snabba fakta
Företag
Finance Recruitment
Ort
Stockholm
Anställningstyp
Permanent
Ansvarig konsult
Jelena Kitanovic
Ansök direkt här
Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller
  • Dra filer hit eller