Rekryteringskonsult med fokus på interima positioner

Finance Recruitment fortsätter växa och vi har på ett och ett halvt år mer än dubblat vår personalstyrka tillsammans med divisionen Talent Recruitment. Vi söker nu en driven och dedikerad rekryteringskonsult som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa. Du kommer att bli en viktig del i vårt affärsområde Finance Interim. Vi sitter i ljusa, nyrenoverade lokaler i korsningen Kungsgatan/Norrlandsgatan.

Du ingår i ett team men kommer ha helhetsansvar för egna interima rekryteringsprocesser. En typisk dag på Finance Recruitment kommer du att arbeta med försäljning, kundmöten, kandidatsökning, intervjuer, administration och kontraktsförhandlingar. Du kommer att ansvara för och hantera flera interima rekryteringsprocesser samtidigt, vilket ställer kräver på att du har en entreprenöriell anda samt att du är ordningsam, har struktur och integritet.

Vad vi erbjuder
Hos oss är det korta beslutsvägar, högt i tak och genuin teamanda. Vi ser till att ge dig den kunskap och de verktyg som krävs för att du på bästa möjliga sätt ska lyckas i rollen som rekryteringskonsult. Arbetet i sig erbjuder stor variation och för rätt person även mycket goda utvecklingsmöjligheter, du kommer att ha goda förutsättningar att påverka din egen framgång. Utöver detta erbjuder vi bland de bästa ekonomiska villkoren och förmånerna i vår bransch.

Hos oss är ingen dag den andra lik vilket gör det extra kul att gå till jobbet varje dag. Vi är ett tätt sammansvetsat team och ser fram emot att göra plats för en till.

Bakgrund och personlighet

  • Högskole-/universitetsutbildning med några års relevant arbetslivserfarenhet
  • Du har tidigare arbetat med försäljning och kan uppvisa goda resultat
  • Har du erfarenhet av rekrytering sedan tidigare så är det mycket meriterande
  • Du har lätt för att skapa kontakter, är bra på att bygga långsiktiga relationer och har integritet
  • Som person är du kommunikativ, resultatinriktad, ihärdig och ej rädd för nya utmaningar
  • Då flertalet av våra kunder och kandidater är internationella hanterar du engelska både i tal och skrift

Om oss
Finance Recruitment grundades 2014 och vi är en proaktiv rekryteringspartner specialiserad på kvalificerade positioner inom ekonomi, bank & finans. Vi stöttar våra kandidater och kunder med rekrytering samt konsultlösningar. Varje rekryteringskonsult hos oss är specialiserad på ett specifikt område där du antingen arbetar med permanent rekrytering eller konsultlösningar (interim). Under 2016 startade vi divisionen Talent Recruitment och idag är vi tillsammans 20 anställda och omsatte under 2018 över 100 miljoner SEK. Läs mer om oss på www.financerecruitment.se

Intresserad?
Låter detta som en intressant och utmanande position för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om rollen kontaktar du Jens Bergsten på 0763165030 eller jens.bergsten@financerecruitment.se

Snabba fakta
Företag
Finance Recruitment
Ort
Stockholm
Anställningstyp
Permanent
Ansök direkt här

Ansvarig konsult

Jens Bergsten

Grundare och partner, specialist på Interim Management inom ekonomi.

0763165030

jens.bergsten@financerecruitment.se

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller
  • Dra filer hit eller