Finance Recruitment - Driven och engagerad bolagsjurist till Brummer & Partners

Driven och engagerad bolagsjurist till Brummer & Partners

Finance Recruitment söker för Brummer & Partners räkning en driven, ansvarstagande och engagerad bolagsjurist med ett fokus på service och kvalitet.

Om verksamheten

Brummer & Partners är en ledande europeisk hedgefondförvaltare som samlar förvaltare med olika förvaltningsstrategier i en företagsgrupp. Tillsammans förvaltar vi 112 miljarder kronor på uppdrag av privatpersoner, företag och institutionella investerare. Brummer & Partners har kontor i sju länder och huvudkontor i Stockholm. Gruppen har cirka 400 anställda. Läs mer på brummer.se.

Arbetsbeskrivning

Som jurist hos Brummer & Partners kommer du att axla en viktig roll där du stöttar Brummer & Partners i ett brett spektrum av juridiska frågor med tonvikt på generell affärsjuridik, kapitalmarknadsfrågor, avtals-, finans- och försäkringsrätt.

I arbetet ingår att:

  • leverera juridisk rådgivning till de olika bolagen inom Brummer-gruppen
  • granska, upprätta samt förhandla olika typer av avtal
  • utreda juridiska frågeställningar

Du kommer vara en del av juristteamet och rapportera till Head of Legal.

Din erfarenhet

  • Juristexamen och minst 5 års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete på affärsjuridisk advokatbyrå, bank, försäkringsbolag eller annan finansiell verksamhet
  • Erfarenhet inom generell affärsjuridik, avtalsrätt och bolagsrätt
  • Erfarenhet av juridiskt arbete inom den finansiella sektorn
  • Starkt meriterande om du har erfarenhet av handelsavtal (såsom ISDA), kapitalförvaltning, försäkringsrelaterad juridik och dataskyddsfrågor

Vi söker dig som har ett serviceinriktat arbetssätt och ett starkt fokus på kvalitet. Som person är du positiv, strukturerad och prestigelös i ditt sätt och du samarbetar väl med andra. Det är även viktigt att du kan leverera högkvalitativt arbete i en miljö med högt tempo och korta deadlines. För att klara det tror vi att du är lösningsorienterad, har gott om engagemang och en vilja att bidra. Vidare är du noggrann, kommunikativ, tydlig och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du erbjuds

Du kommer arbeta med kompetenta och engagerade kollegor i en händelserik arbetsmiljö med ett brett spektrum av juridiska frågor och med stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. Brummer & Partners sitter i ljusa och moderna lokaler i centrala Stockholm.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Brummer & Partners med Finance Recruitment. Intresserar denna roll dig? Ansök i så fall omgående, då intervjuer sker löpande. Ansök via ”ansök-knappen” på www.financerecruitment.se eller kontakta ansvarig rekryteringskonsult på 070-4584423 vid eventuella frågor.

Område:
Stockholm

Anställning:
Tillsvidare Heltid

Snabba fakta
Företag
Brummer & Partners
Ort
Stockholm
Anställningstyp
Permanent
Ansök direkt här

Ansvarig konsult

Karin Tranaeus

Rekryteringskonsult och specialist på rekrytering inom legal, risk & compliance

0704584423

karin.tranaeus@financerecruitment.se

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller
  • Dra filer hit eller