Finance Recruitment - Redovisningsekonomer för interimsuppdrag

Redovisningsekonomer för interimsuppdrag

Konsulter inom redovisning

Vi har kontinuerligt stor efterfrågan på konsulter inom redovisning. Uppdragen kan variera från löpande redovisning och bokslutsarbete till specialist- och utredningsuppdrag och chefspositioner. Vi har även stor efterfrågan på konsulter inom koncernredovisning.

Kunderna vi jobbar med är alltifrån stora börsnoterade internationella koncerner till mindre ägarledda bolag, alla i Stockholmsområdet. Uppdragen varierar ifrån några månader upp till över ett år.

Vi söker dig som har erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och är van att arbeta som konsult eller som vill börja arbeta som konsult.

Intresserad? Ansök via ”ansök-knappen” på www.financerecruitment.se eller kontakta ansvarig rekryteringskonsult på fabian.lindgren@financerecruitment.se vid eventuella frågor.

Om oss

Finance Recruitment grundades 2014 och vi är en proaktiv rekryteringspartner specialiserad på kvalificerade positioner inom ekonomi, bank & finans. Vi stöttar våra kandidater och kunder med rekrytering samt konsultlösningar. Varje rekryteringskonsult hos oss är specialiserad på ett specifikt område där du antingen arbetar med permanent rekrytering eller konsultlösningar (interim). Under 2016 startade vi divisionen Talent Recruitment och idag är vi tillsammans över 20 anställda och omsatte under 2018 över 100 miljoner SEK. Läs mer om oss på www.financerecruitment.se

Sökord: redovisningsekonom, redovisningskonsult, accountant, interim, koncernredovisning, konsolidering, redovisningschef

Snabba fakta
Företag
Finance Recruitment
Ort
Stockholm
Anställningstyp
Temporary
Ansök direkt här

Ansvarig konsult

Fabian Lindgren

Rekryteringskonsult och specialist på Interim Management inom ekonomi.

0763466409

fabian.lindgren@financerecruitment.se

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: pdf.
?>
  • Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: pdf.

Ansök direkt i mobilen

Påbörja din ansökan genom att fylla i uppgifterna nedan.