Finance Recruitment - Operations & Supply Chain Controller till Ymer Technology

Operations & Supply Chain Controller till Ymer Technology

Vi söker för Ymer Technology’s räkning efter en analytisk och förändringsbenägen Operations & Supply Chain Business Controller som kommer driva utveckling och förädling inom koncernens operativa verksamhet. Rollen innebär bland annat att genomlysa verksamhetsstyrningen av bolagets logistik, inköp och produktion för att sedan vidareutveckla detta i syfta att skapa högre kvalitet och transparens i rapporteringen. Som Supply Chain & Operations Business Controller ingår du i business control teamet om två medarbetare och rapporterar till Head of Group Business Control. Tjänsten avser heltid och är placerad på bolagets huvudkontor på Gärdet.

Arbetsuppgifter:

 • Uppföljning och analys av verksamheten utifrån budget och nyckeltal
 • Drivande av prognos- och budgetprocessen för produktion, inköp & logistik och R&D
 • Ta en aktiv roll i utvecklingen av interna processer
 • Management rapportering
 • Ingå i ledningsgruppen för inköp & produktion och agera ett aktivt bollplank och affärsstöd mot dessa verksamheteter
 • Bistå med ad-hoc analyser, utredningar och löpande utvecklingsprojekt

Din bakgrund

 • Högskoleekonom eller motsvarande utbildning
 • Minst 5 års arbetserfarenhet från en roll som business controller
 • Erfarenhet från ett tillverkande bolag ses som ett krav
 • Som person är du drivande i dina frågor, kommunikativ och har ett ifrågasättande förhållandesätt till ditt arbete
 • Du är en stark användare av excel & power point och kommunicerar obehindrat på svenska såväl som engelska

För att trivas i rollen så arbetar du gärna ’hands-on’ och är självständig i ditt arbete. Vidare trivs du i en dynamisk arbetsmiljö där du tillsammans med dina kollegor strävar efter kontinuerlig utveckling och nya initiativ. Ymer erbjuder en trivsam arbetsmiljö med trevliga, kompetenta kollegor och en hjälpsam och prestigelös atmosfär. Denna tjänst innebär ett nära samarbete med verksamheten samt många kontaktytor internt och externt.

Om bolaget:

Ymer Technology är ett privatägd bolag som grundades i Sverige 2005 och har vuxit till en omsättning på 1bn SEK (förväntad 2019) och ca 260 anställda. Ymer har en global närvaro med säljkontor i Sverige, Danmark, Frankrike, Tyskland, USA och Kina. Produktionsenheter finns i Sverige, Kina och USA:

Ymer Technology utvecklar framtidens kyl- och hydrauliksystem och tillhandahåller tempereraturkontrollsystem för el- och hybridfordon. Till sin hjälp har bolaget extremt kompetenta ingenjörer, innovativ programvara och avancerade tillverkningsanläggningar. Bolaget arbetar med några av världens mest spännande globala OEM-företag inom vindkraft och Off Highway. Samarbetena kännetecknas av knivskarpt fokus på hög kvalitet, innovativa lösningar och gemensamma utvecklingssystem.

Ymer Technologys lösningar hjälper företag över hela världen att behålla kylan – oavsett om de gräver ny mark eller omvandlar vind till ren el. Ymer skapar tekniken, men det unika finns i bolagets medarbetare. Varje dag använder de sin omfattande kunskap, sin kompetens och sin kreativitet för att lösa kundernas utmaningar. Bolaget vilar på en tradition där precision, kvalitet och kreativitet är viktiga ledord.

Intresserar denna roll dig? Ansök i så fall omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via ”ansök-knappen” på www.financerecruitment.se eller kontakta ansvarig rekryteringskonsult på jacob.gajland@financerecruitment.se vid eventuella frågor.

Snabba fakta
Företag
Ymer Technology
Ort
Stockholm
Anställningstyp
Permanent
Ansök direkt här

Ansvarig konsult

Jacob Gajland

Senior rekryteringskonsult, specialist på rekrytering inom ekonomi.

0760065015

jacob.gajland@financerecruitment.se

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
 • Dra filer hit eller
  Accepterade filtyper: pdf.
?>
 • Dra filer hit eller
  Accepterade filtyper: pdf.

Ansök direkt i mobilen

Påbörja din ansökan genom att fylla i uppgifterna nedan.