Finance Recruitment - Redovisningschef till anrik koncern i Bromma

Redovisningschef till anrik koncern i Bromma

Vi söker för vår kunds räkning en förändringsdriven och tekniskt kunnig ekonom till rollen som redovisningschef till en privatägd koncern i Bromma.

I rollen som redovisningschef kommer du framför allt att ansvara för att upprätthålla en god kvalité i koncernens redovisning och utveckla dess processer och system för att förbättra effektivitet och kvalité i rapporteringen. Vidare kommer du att arbeta brett inom organisationen med många kontaktytor i syfte att driva förändring inom ekonomienheten med goda möjligheter att få påverka ditt egen roll. Rollen är placerad i bolagets trivsamma lokaler belägna i Bromma och du kommer bli en del av ekonomifunktionen som består av sju medarbetare. Tjänsten innefattar personalledning och du rapporterar till CFO.

I jobbet ingår till exempel att
 • leda och ansvara för koncernens redovisningsarbete
 •  upprättande av bokslut och årsredovisning
 • ansvara för koncernens skattefrågor och kontakt med revisorer
 •  driva förändringsarbete kopplat till funktionens rutiner och processer
 • ansvara för likviditetsplaneringen
Din profil

Den här tjänsten passar dig som trivs i en miljö med snabba beslutsvägar och ett framåtlutat arbetssätt. Du har en akademisk utbildning med ekonomisk inriktning i grunden och därefter minst 5 års relevant arbetserfarenhet som revisor eller från en linjeorganisation där du arbetat med kvalificerad redovisning och gärna koncernredovisning. Som person har du inte något emot att kavla upp ärmarna och grotta ner dig i detaljer, men du har även förmågan att se helheten och kan ta en nyckelroll i det strategiska arbetet. På företaget är det högt till tak och en stark team-kultur och för att vara framgångsrik i tjänsten så trivs du när du fått arbeta i nära samarbete med andra människor.

Vi ser det som meriterande om du
 • har erfarenhet från att arbeta med en verksamhet med lager
 • kan upprätta koncernbokslut självständigt
Låter detta som en intressant roll för dig, tveka då inte att höra av dig!

För mer information om rollen och bolaget är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jacob Gajland på telefonnummer: 076 006 5015 eller via e-post: jacob.gajland@financerecruitment.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten via annonsen på financerecruitment.se. Sista ansökningsdag är 2020-07-10.

Välkommen med din ansökan!
Snabba fakta
Företag
Privatägd koncern
Ort
Bromma
Anställningstyp
Permanent
Ansök direkt här

Ansvarig konsult

Jacob Gajland

Senior rekryteringskonsult, specialist på rekrytering inom ekonomi.

0760065015

jacob.gajland@financerecruitment.se

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
 • Dra filer hit eller
?>
 • Dra filer hit eller
  Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.

Ansök direkt i mobilen

Påbörja din ansökan genom att fylla i uppgifterna nedan.