Finance Recruitment - Head of Accounting & Reporting till Hitta.se

Head of Accounting & Reporting till Hitta.se

Vill du arbeta med ekonomi i ett dynamiskt företag som sätter sina anställda först? Har du erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, leda ett team och vill utveckla dina egna och kollegors kunskaper i en arbetsmiljö där människor är glada, produktiva och har ett bra samspel? Då kan Hitta.se ha en spännande möjlighet för dig!

Om tjänsten
Hitta.se är ett ledande sökföretag för privatpersoner och företag i Sverige med ca 100 medarbetare. Till huvudkontoret i Stockholm söker man nu en driven och kommunikativ Head of Accounting & Reporting som trivs i en fartfylld miljö med många kontaktytor.

Som Head of Accounting & Reporting på hitta.se kommer du att ha ett övergripande ansvar för redovisningen för koncernens bolag. Arbetet innebär bland annat ett visst operativt ansvar i årsredovisningen och bokslut, leda & coacha ditt team samt strategiskt ansvar i transformationsprojekt tillsammans med CFO. Ekonomifunktionen består idag av fem personer och du kommer att rapportera till CFO. Tjänsten är placerad på hitta.se:s moderna huvudkontor vid Norrtull där det arbetar ca 80 medarbetare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Leda bokslutsarbetet på månad- och årsbasis
 • Ansvar för den legala rapporteringen, samt managementrapportering
 • Utveckling av rutiner och arbetssätt inom redovisningsfunktionen
 • Personalansvar för två anställda
 • Deklarationer och momsredovisning
 • Systemansvarig för ekonomisystemet
 • Kontakt med revisorer
Profil
 • Högskole- eller eftergymnasial ekonomiutbildning
 • 6-7 års erfarenhet från liknande roll, kvalificerat redovisningsarbete eller revision, och god kunskap inom K3 regelverket och IFRS
 • Tidigare erfarenhet från en roll som innefattar förändringsarbete
 • Har du erfarenhet av koncernredovisnings eller personalansvar ses det som meriterande samt av arbete i noterad eller riskkapitalägd miljö
 • Flytande kunskaper i engelska och svenska, såväl skriftligt som muntligt
Som person söker vi dig som är strukturerad och nyfiken med vilja att utvecklas och driva förändring. Du arbetar proaktivt och tar egna initiativ för att komma framåt. Som person är du beslutsför och kan driva ditt eget arbete självständigt och framför allt trivs du i en fartfylld miljö med möjlighet att växa tillsammans med företaget. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Att jobba på Hitta.se
På Hitta.se får du arbeta på företag som strävar efter att bygga en arbetsmiljö där människor är glada, produktiva och har ett bra samspel. Du får arbeta i ett värderingsstyrt bolag med egenskaper som entreprenörskap, transparens, ödmjukhet och egna initiativ som ledord. Hitta.se värdesätter god balans mellan arbets- och privatliv och erbjuder digitala möjligheter som öppnar upp för flexibilitet i vardagen. De anordnar även måndagsfrukostar, after works, träningspass och andra sociala event för att du som medarbetare ska trivas och må bra på Hitta.se.

Om Hitta.se
Hitta.se är Sveriges lokala marknadsplats som erbjuder tjänster för att enkelt och snabbt hitta relevant information om företag, personer och platser. Samtidigt tillhandahåller vi våra företagskunder en bred portfölj av innovativa tjänster och produkter som förenklar vardagen, attraherar kunder och ökar försäljningen.

Hitta.se grundades 2004 och har idag cirka 150 medarbetare med kontor i Stockholm och Göteborg, samt lokala filialer i 14 olika städer runt om i Sverige. Hitta.se är etablerat som en av Sveriges absolut största sajter med en räckvidd på över 4 miljoner unika personer per vecka.

Huvudägare är Londonbaserade investmentbolaget Sprints Capital Management. Sprints Capital Management är inriktade på investeringar i ledande europeiska onlinebolag.

I gruppen driver vi utöver hitta.se även bokadirekt.se och proffs.se;

Bokadirekt är snabbaste vägen till skönhet och hälsa. Vi hjälper närmare 13,000 specialister inom skönhet och hälsa, med en samlad årlig omsättning om drygt fem miljarder, med bokning, betalning och marknadsföring på nätet och i appar.

Proffs.se samlar och hittar proffs till projekt inom 150+ branscher, allt från fotografer och discjockeys till golv- och takläggare. Vi förmedlar därmed uppdrag till tjänsteföretag, samtidigt som vi förenklar för uppdragsgivare sökandet efter proffs till sina projekt.


Ansökan
Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via ”ansök-knappen” på www.financerecruitment.se eller kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jacob Gajland på jacob.gajland@financerecruitment.se
Snabba fakta
Företag
Hittapunktse
Ort
Stockholm
Anställningstyp
Permanent
Ansök direkt här

Ansvarig konsult

Jacob Gajland

Sr. rekryteringskonsult, specialist på rekrytering inom ekonomi.

0760065015

jacob.gajland@financerecruitment.se

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
 • Dra filer hit eller
?>
 • Dra filer hit eller
  Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.

Ansök direkt i mobilen

Påbörja din ansökan genom att fylla i uppgifterna nedan.