Vi söker nu för vår kund IVISYS räkning en driven och resultatorienterad CFO. Rollen innebär att vara central del av vår ledningsgrupp för att hjälpa företagets utveckling framåt. Rollen kräver djup förståelse för finansiell rapportering, processer, prognoser och analyser. Därför tror vi att du är en person med ett starkt affärssinne, har utmärkta analytiska färdigheter och är en mycket driven person motiverad av komplexa utmaningar som trivs i ett företag som kännetecknas av snabba beslut och högt tempo.

IVISYS är ett företag i teknisk framkant som utvecklar och tillverkar maskiner för automatisk visuell kontroll som används för att avsyna produkter med hög precision och under hög hastighet. Bolaget har en djupgående kunskap och unika produkter på en snabbt växande marknad.

 IVISYS använder sig av en rad tekniker innefattande Computer vision och AI och utvecklar såväl egen mjukvara som kombinerar avancerad hårdvara för att uppnå robusta, stabila resultat
IVISYS är ett helägt bolag av Athanse Tech AB, noterat på Nasdaq OMX

Som CFO på IVISYS kommer du att rapportera till VD men även fungera som sparringpartner till VD.
För att trivas i rollen som CFO på IVISYS så delar du deras företags-DNA vilket innebär att du är passionerad om ditt jobb, har stora ambitioner, och är en doer.

Arbetsuppgifter

 • Vara en aktiv del i det affärsutvecklande teamet och ha ett övergripande ansvar för ekonomifunktionen
 • Agera som ett aktivt bollplank till VD
 • Driva fortsatta utvecklingsplaner för att skapa operationell excellens
 • Ständigt utveckla viktiga KPI:er och styrsystem som är utformade för att bevara företagets tillgångar och skapa en kvalitativ rapportering
 • Värna om effektiviteten och öppenheten i den finansiella rapporteringen
 • Arbeta nära affären för att förstå dess möjligheter och arbeta med affärsplaner och strategiutveckling
 • Profilbeskrivning
 • Magisterexamen i ekonomi / redovisning / företagsekonomi och relevant arbetslivserfarenhet
 • Minst 5 års erfarenhet som ekonomichef eller motsvarande samt bevisad ledarskapsförmåga
 • Stark relationsbyggare och kommunikatör
 • Noggrann, organiserad
 • Utmärkt skriftlig och muntlig kommunikation på både svenska och engelska

­­­OM IVYSIS
Med mer än 20 års erfarenhet inom den automatiska inspektionsbranschen levererar IVISYS robusta och beprövade lösningar till europeiska kunder som vill automatisera sin process. IVISYS maskiner använder egen programvara och unika kamera- / ljusinställningar och levererar pålitlig syninspektion i utmanande industriella miljöer vilka ersätter manuella kontroller och kompletterar renrumsavsyning. Företaget har genomgått stora förändringar för att kapitalisera på tillväxten i efterfrågan sedan Athanase Tech kom in som storägare, och har nyligen tagit ytterligare kliv genom expansion av organisationen, utökad försäljningsarbete och standardisering av produkter där lönsamheten bedöms som högst.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finance Recruitment, intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande.
Ansök via ”ansök-knappen” på www.financerecruitment.se eller kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Svensson på caroline.svensson@financerecruitment.se.
 

Ansökan

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via formuläret nedan.

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 40 MB, Max antal filer: 5.
   Dra filer hit eller Välj filer
  • Hidden
  Publiceringsdatum

  2021-07-01

  Företag

  IVISYS AB

  Ort

  Stockholm

  Anställningsform

  Permanent

  Sektor

  Chefspositioner

  Ansvarig konsult

  Caroline Svensson

  Rekryteringskonsult. Rekrytering av chefer och specialister inom ekonomi

  Vad händer nu?

  Efter din ansökan följer några standardiserade steg i rekryteringsprocessen. När du har skickat in din ansökan så kommer vi ta kontakt med dig när det är dags för nästa steg. Vi anpassar alltid processen utifrån de aktuella förutsättningarna. Vid konsultuppdrag kan det gå mycket fortare.

  Webbansökan

  Du skickar in dina viktiga dokument som CV och personligt brev via www.financerecruitment.se. Det här steget är nu klart!

  Kompletterande uppgifter

  Vi kommer att skicka ett kort frågeformulär till dig inom några dagar där vi ber dig fylla i uppgifter som gör det lättare för rekryterarna att bedöma din profil och kompetens.

  Telefonavstämning

  Om rekryteraren bedömer att din profil är intressant för uppdraget så kommer du bli kontaktad för en kort avstämning per telefon.

  Kompetensintervju

  I detta steg blir du kallad till en kompetensbaserad djupintervju tillsammans med ansvarig rekryterare.

  Tester

  Personlighetsbedömning samt eventuella kunskaps- och begåvningstester.

  Intervju hos arbetsgivare

  I det här steget har du blivit utvald (ofta tillsammans med ett antal övriga kandidater) att träffa vår slutkund och din potentiella nya arbetsgivare för intervju.

  Referenstagning och bakgrundskontroll

  Här kontaktar vi de referenser som du har angivit i rekryteringsprocessen. Vi genomför också en bakgrundskontroll som presenteras för arbetsgivaren.

  Kontraktsskrivning

  Grattis!

  Uppföljning med rekryteringskonsult

  Våra rekryteringskonsulter följer alltid upp med kandidaterna efter avslutad process.

  Vill du veta mer?

  Finance Recruitment är ett specialistbolag fokuserat på ekonomi, bank och finans. Vi ser till att rätt kandidat får rätt uppdrag.