Vi söker nu för vår kund Bellman Groups räkning en verksamhetsnära och redovisningsstark Controller. Har du en ekonomisk utbildning/erfarenhet och känner du att du vill utvecklas i en controllerroll inom en starkt växande koncern? Har du dessutom förmåga att skapa engagemang och är en person som får saker att hända? Då kan detta vara något för dig. Som Controller kommer du att ha flera kontaktytor i organisationen, exempelvis stötta vid analys och resultatuppföljning av dotterbolagen. Du kommer att arbeta på huvudkontoret i Solna och du rapporterar till koncernens controllerchef.

Arbetsuppgifter som Controller

 • Regelbundet hjälpa koncerncontroller att följa upp Gruppens resultat, risknivåer och internkontroll med fokus på funktionsåtskillnad
 • Stödja koncerncontroller i såväl dagliga- som projekt relaterade ekonomifrågor
 • Säkerställa att finanspolicy och ekonomihandbok efterlevs och att dotterbolagen är uppdaterade på eventuella ändringar i dessa
 • Initiera och föreslå ändringar till koncerncontroller gällande uppdateringar av finanspolicyn/ ekonomihandboken
 • Rapportera eventuella avvikelser från policyn till koncerncontroller så att nödvändiga åtgärder kan vidtas

Bakgrund och erfarenhet

 • Du har en civilekonomexamen eller liknande med 3–5 års relevant arbetslivserfarenhet
 • Du har en god och bred erfarenhet av redovisning (IFRS) och erfarenhet av att arbeta med rapportering och analys
 • Det är meriterande om du har erfarenhet från revision
 • Du är van vid att arbeta i Excel och Powerpoint och erfarenhet av Oracle anses meriterande
 • Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska

Om Bellman Group
Bellman Group har ett heltäckande erbjudande inom bergsprängning, schaktning, transport och masshantering. Det breda erbjudandet är attraktivt för kunderna och samarbetet mellan dotterbolagen möjliggör merförsäljning. Koncernen har en uttalad förvärvsstrategi och söker efter verksamheter inom kompletterande segment eller geografiska tillväxtområden. Koncernen har huvudkontor i Solna och sysselsätter cirka 400 anställda och 1000 underentreprenörer. Under 2020 omsatte koncernen 1,7 miljarder kronor. https://bellmangroup.se/om-bellman-group/

Om du är intresserad av att arbeta brett med Controlling på detta expansiva bolag så ansök idag! Använd ”ansök-knappen” på vår hemsida.

Ansökan

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via formuläret nedan.

 • Dra filer hit eller
  Dra filer hit eller Välj filer
Publiceringsdatum

2021-04-19

Företag

Bellman Group

Ort

Solna

Anställningsform

Permanent

Sektor

Ekonomi & Redovisning

Ansvarig konsult

Johan Junggren

Senior rekryteringskonsult. Rekrytering av chefer och specialister inom ekonomi

Vad händer nu?

Efter din ansökan följer några standardiserade steg i rekryteringsprocessen. När du har skickat in din ansökan så kommer vi ta kontakt med dig när det är dags för nästa steg. Vi anpassar alltid processen utifrån de aktuella förutsättningarna. Vid konsultuppdrag kan det gå mycket fortare.

Webbansökan

Du skickar in dina viktiga dokument som CV och personligt brev via www.financerecruitment.se. Det här steget är nu klart!

Kompletterande uppgifter

Vi kommer att skicka ett kort frågeformulär till dig inom några dagar där vi ber dig fylla i uppgifter som gör det lättare för rekryterarna att bedöma din profil och kompetens.

Telefonavstämning

Om rekryteraren bedömer att din profil är intressant för uppdraget så kommer du bli kontaktad för en kort avstämning per telefon.

Kompetensintervju

I detta steg blir du kallad till en kompetensbaserad djupintervju tillsammans med ansvarig rekryterare.

Tester

Personlighetsbedömning samt eventuella kunskaps- och begåvningstester.

Intervju hos arbetsgivare

I det här steget har du blivit utvald (ofta tillsammans med ett antal övriga kandidater) att träffa vår slutkund och din potentiella nya arbetsgivare för intervju.

Referenstagning och bakgrundskontroll

Här kontaktar vi de referenser som du har angivit i rekryteringsprocessen. Vi genomför också en bakgrundskontroll som presenteras för arbetsgivaren.

Kontraktsskrivning

Grattis!

Uppföljning med rekryteringskonsult

Våra rekryteringskonsulter följer alltid upp med kandidaterna efter avslutad process.

Vill du veta mer?

Finance Recruitment är ett specialistbolag fokuserat på ekonomi, bank och finans. Vi ser till att rätt kandidat får rätt uppdrag.