Vi söker nu för Permobils räkning en driven och ambitiös Director Group FP&A som vill axla en roll som chef för deras controllinggrupp, som idag består av två business controllers. Vill du komma till ett dynamiskt bolag och vara med på en resa så kan detta vara rollen för dig! Här får du ett stort handlingsutrymme där du förväntas vilja ta ett stort eget ansvar, kombinera ledarskap med operativ produktion och vara drivande i uppbyggnad, förbättringsinitiativ, utveckling och automatisering av arbetsprocesser. Du behöver vara en skarp och handlingskraftig controller som gärna kommer med förslag och genomför olika lösningar, är snabb på att se samband och har förståelse för verksamhet, affär och finansiella flöden. Det är viktigt att du har en professionell approach då du kommer att ha mycket kontaktytor med seniora personer runt om i organisationen. Rollen är placerad i Kista och du rapporterar till Vice President Group Finance.

Arbetsuppgifter

 • Operativt producerande och drivande i controllingarbetet
 • Ansvara för budget- och prognosprocesser samt analys och uppföljning från både affärs -och finansiella perspektiv
 • Delaktig och delleveransansvarig i rapporteringsprocesser och bokslut
 • Bistå affärsverksamheten med business case, affärsrapportering mm
 • Leda och fördela arbetet bland medarbetarna i gruppen
 • Ingå i Finansledningsgruppen
 • Ansvarig för projekt

Profilbeskrivning

 • Universitets-/högskoleexamen inom ekonomi
 • Åtminstone 10 års erfarenhet av kvalificerat controllingarbete
 • En person med specialistens förmåga men som ser helheten, samband och har förståelse för verksamhet, affär och finansiella flöden.
 • Tidigare ledarerfarenhet är meriterande.
 • Du triggas och motiveras av förbättrings- och utvecklingsarbete med syfte att underlätta, förenkla, automatisera eller digitalisera processer.
 • Stark i Excel och ekonomisystem

Om Permobil
Permobil founder Dr. Per Uddén believed that helping people achieve the greatest level of independence is a basic human right and, for over 50 years, Permobil has held fast to that belief. Permobil is a global leader in advanced rehabilitation technology, passionate about better understanding our users’ needs and improving their quality of life through state-of-the-art healthcare solutions. Today, those solutions include power wheelchairs, seating and positioning products, power assist, and manual wheelchairs.
Permobil is part of Patricia Industries, a subsidiary of Investor AB and is headquartered in Sweden. Permobil has 1600 team members in more than 15 countries around the world. For more information regarding the company’s storied history and complete product line visit permobil.com.

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via ”ansök”-knappen på www.financerecruitment.se

Ansökan

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via formuläret nedan.

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 50 MB, Max antal filer: 5.
   Dra filer hit eller Välj filer
  • Hidden
  • Hidden
  Publiceringsdatum

  2021-12-20

  Företag

  Permobil

  Ort

  Kista

  Anställningsform

  Tillsvidare

  Sektor

  Ekonomi & Redovisning

  Ansvarig konsult

  Johan Junggren

  Senior rekryteringskonsult. Rekrytering av chefer och specialister inom ekonomi

  Liknande jobb

  Niburu Logga

  Finance Director to Nibiru Software

  2022-01-17

  Nibiru

  Stockholm

  Tillsvidare

  cheetah-square

  Redovisningskonsult

  2022-01-14

  Revspec Stockholm AB

  Stockholm

  Tillsvidare

  cheetah-square

  Ekonomiassistent

  2022-01-11

  Företag inom IT branschen

  Stockholm

  Interims- & Konsultuppdrag

  Vad händer nu?

  Efter din ansökan följer några standardiserade steg i rekryteringsprocessen. När du har skickat in din ansökan så kommer vi ta kontakt med dig när det är dags för nästa steg. Vi anpassar alltid processen utifrån de aktuella förutsättningarna. Vid konsultuppdrag kan det gå mycket fortare.

  Webbansökan

  Du skickar in dina viktiga dokument som CV och personligt brev via www.financerecruitment.se. Det här steget är nu klart!

  Kompletterande uppgifter

  Vi kommer att skicka ett kort frågeformulär till dig inom några dagar där vi ber dig fylla i uppgifter som gör det lättare för rekryterarna att bedöma din profil och kompetens.

  Telefonavstämning

  Om rekryteraren bedömer att din profil är intressant för uppdraget så kommer du bli kontaktad för en kort avstämning per telefon.

  Kompetensintervju

  I detta steg blir du kallad till en kompetensbaserad djupintervju tillsammans med ansvarig rekryterare.

  Tester

  Personlighetsbedömning samt eventuella kunskaps- och begåvningstester.

  Intervju hos arbetsgivare

  I det här steget har du blivit utvald (ofta tillsammans med ett antal övriga kandidater) att träffa vår slutkund och din potentiella nya arbetsgivare för intervju.

  Referenstagning och bakgrundskontroll

  Här kontaktar vi de referenser som du har angivit i rekryteringsprocessen. Vi genomför också en bakgrundskontroll som presenteras för arbetsgivaren.

  Kontraktsskrivning

  Grattis!

  Uppföljning med rekryteringskonsult

  Våra rekryteringskonsulter följer alltid upp med kandidaterna efter avslutad process.

  Vill du veta mer?

  Finance Recruitment är ett specialistbolag fokuserat på ekonomi, bank och finans. Vi ser till att rätt kandidat får rätt uppdrag.