Vi söker för vår kund Bolagsspecialistens räkning en ekonomiansvarig. Bolagsspecialisten är en etablerad aktör på marknaden där vi hanterar avvecklingsprocesser samt försäljning av lagerbolag och aktiebolag. Du kommer ansvara för hela avvecklingsprocessen men även att vara en stöttande funktion för koncernens alla bolag kunder samt stötta upp i olika delar i affärsprocessen. Du rapporterar till företagets VD och kommer sitta med 7 härliga kollegor i nya lokaler i Hammarby Sjöstad.

Arbetsuppgifter:

 • Huvudansvarig för Bolagsspecialistens process med avveckling av bolag och kontakt med kunderna
 • Kundärenden
 • Deklarationer och skattehantering
 • Ansvarig för utbetalning till kunder

Profil:
Vi ser gärna att du har 1-2 års erfarenhet inom redovisning från ax-limpa enligt regelverket K2. Du har även en vidare utbildning inom ekonomi. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta på redovisningsbyrå samt av affärssystemet Björn Lunden. Vidare så pratar du flytande svenska – och engelska och har en god administrativ vana.

Vi söker dig som vill vara en viktig och drivande part inom ett expansivt bolag med höga ambitioner. För att passa in i rollen så får du gärna vara självgående och service-minded samt är mån att bidra till ett gott arbetsklimat. Du kommer att bli en del utav bolagets expansion och vi ser gärna att du deltar i förbättringsprojekt samt sätter egna rutiner och processer som effektiviserar ditt och bolagets arbete.

Denna rekrytering sköts exklusivt av Finance Recruitment som ansvarar för urvalsprocessen. Önskvärd start är så tidigt som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Kleiner, charlotta.kleiner@financerecruitment.se.

Mer om bolaget:
Bolagsspecialisten Sverige AB är ett entreprenörsägt bolag. En av våra viktiga styrkor är våra nära relationer med kunderna. Vi är samtidigt starka i och med och all den kraft och kunskap som finns i nätverket. Med en bred samlad kompetens och uppbackning av ägandeparterna samt nära samarbeten med revisorer kan vi erbjuda tjänster och rådgivning med en mycket hög kvalité. Vi har idag en stor motor i nya inkommande kunder där vi har ett konstant flöde av förfrågningar att få arbeta med oss och våra tjänster.

Ansökan

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via formuläret nedan.

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 50 MB, Max antal filer: 5.
   Dra filer hit eller Välj filer
  • Hidden
  • Hidden
  Publiceringsdatum

  2022-05-25

  Företag

  Bolagsspecialisten AB

  Ort

  Stockholm

  Anställningsform

  Tillsvidare

  Sektor

  Ekonomi & Redovisning

  Ansvarig konsult

  Charlotta Kleiner

  Senior rekryteringskonsult. Rekrytering och konsultlösning av ekonomer

  Liknande jobb

  cheetah-square

  Ekonomiassistent till koncernbolag

  2022-06-21

  Koncernbolag

  Stockholm

  Tillsvidare

  Nordic level group

  Redovisningschef till expansiva Nordic Level Group

  2022-06-20

  Nordic LEVEL Group

  Sundbyberg

  Tillsvidare

  conaptologo-540×103.png

  Redovisningsansvarig

  2022-06-20

  Conapto AB

  Stockholm

  Tillsvidare

  Vad händer nu?

  Efter din ansökan följer några standardiserade steg i rekryteringsprocessen. När du har skickat in din ansökan så kommer vi ta kontakt med dig när det är dags för nästa steg. Vi anpassar alltid processen utifrån de aktuella förutsättningarna. Vid konsultuppdrag kan det gå mycket fortare.

  Webbansökan

  Du skickar in dina viktiga dokument som CV och personligt brev via www.financerecruitment.se. Det här steget är nu klart!

  Kompletterande uppgifter

  Vi kommer att skicka ett kort frågeformulär till dig inom några dagar där vi ber dig fylla i uppgifter som gör det lättare för rekryterarna att bedöma din profil och kompetens.

  Telefonavstämning

  Om rekryteraren bedömer att din profil är intressant för uppdraget så kommer du bli kontaktad för en kort avstämning per telefon.

  Kompetensintervju

  I detta steg blir du kallad till en kompetensbaserad djupintervju tillsammans med ansvarig rekryterare.

  Tester

  Personlighetsbedömning samt eventuella kunskaps- och begåvningstester.

  Intervju hos arbetsgivare

  I det här steget har du blivit utvald (ofta tillsammans med ett antal övriga kandidater) att träffa vår slutkund och din potentiella nya arbetsgivare för intervju.

  Referenstagning och bakgrundskontroll

  Här kontaktar vi de referenser som du har angivit i rekryteringsprocessen. Vi genomför också en bakgrundskontroll som presenteras för arbetsgivaren.

  Kontraktsskrivning

  Grattis!

  Uppföljning med rekryteringskonsult

  Våra rekryteringskonsulter följer alltid upp med kandidaterna efter avslutad process.

  Vill du veta mer?

  Finance Recruitment är ett specialistbolag fokuserat på ekonomi, bank och finans. Vi ser till att rätt kandidat får rätt uppdrag.