Finance Recruitment rekryterar just nu en Ekonomiansvarig till Collegial AB. Collegial (www.collegial.com) är ett Stockholmsbaserat Ed-tech bolag som erbjuder en digital läroplattform för kontinuerlig kompetensutveckling vilken hjälper organisationer att driva strategisk professionell utveckling på arbetsplatsen.

Collegials vision är att erbjuda den mest engagerande och effektfulla läroupplevelsen i världen. De har redan några av Sveriges största företag som kunder och är inne i en spännande tillväxtfas vilket är här du kommer in.

I rollen som ekonomiansvarig kommer du att ansvara för redovisningen, från löpande bokföring till bokslut och analys av resultaträkningen. I en startup-miljö ska du vara beredd på det mesta och du ska vilja arbeta brett i din roll. Som ekonomiansvarig på Collegial kommer du utöver redovisningen, även att vara involverad i arbetsuppgifter inom HR och Compliance. Du kommer att rapportera till bolagets VD.

Bolaget grundades 2018 och har storföretagsnätverket Combient Group (www.combient.com) som största ägare. Collegial sitter i vackra lokaler på Mäster Samuelsgatan.

Arbetsuppgifter:

 • Månad-, kvartal- och årsbokslut
 • Moms- och skattedeklarationer
 • Månatlig rapportering till styrelse samt ägare
 • Delta i budget- och prognosarbete
 • Cashflowanalys

Din bakgrund:
Vi söker dig med en relevant ekonomisk utbildning och har minst 4 års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Du har generellt goda systemkunskaper, gärna inom Jeeves samt mycket goda kunskaper i Excel. Du är flytande i både svenska samt engelska i tal och skrift.

Som person är du kommunikativ och prestigelös samt har en förmåga att arbeta fokuserat och komma i mål med dina arbetsuppgifter. Du är således van att arbeta självständigt, du trivs med tempo och får saker att hända. Du har ett driv och ett engagemang i ditt arbete och bidrar till en god stämning på arbetsplatsen.

Vill du ta nästa steg i din utveckling hos ett startup bolag i tillväxtfas med goda villkor och härliga kollegor som välkomnar nya idéer och ger dig verktyg att lyckas i dina åtaganden? Tveka inte med din ansökan!

Rekryteringen sköts exklusivt av Finance Recruitment som ansvarar för urvalsprocessen. Önskvärd start är så tidigt som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urval sker löpande. Anställning sker direkt hos Collegial AB med 6 månaders provanställning. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Kleiner, charlotta.kleiner@financerecruitment.se

Ansökan

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via formuläret nedan.

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 50 MB, Max antal filer: 5.
   Dra filer hit eller Välj filer
  • Hidden
  • Hidden
  Publiceringsdatum

  2021-11-11

  Företag

  Collegial AB

  Ort

  Stockholm

  Anställningsform

  Tillsvidare

  Sektor

  Ekonomi & Redovisning

  Ansvarig konsult

  Charlotta Kleiner

  Senior rekryteringskonsult. Rekrytering och konsultlösning av ekonomer

  Liknande jobb

  cheetah-square

  Ekonomiassistent

  2021-12-07

  IT, hellhetslösning

  Kista

  Interims- & Konsultuppdrag

  Bactiguard

  Business Controller

  2021-12-06

  Bactiguard

  Stockholm

  Tillsvidare

  cheetah-square

  Hyresadministratör till Fastighetsbolag i City

  2021-12-06

  Fastigheter

  Hötorget

  Tillsvidare

  Vad händer nu?

  Efter din ansökan följer några standardiserade steg i rekryteringsprocessen. När du har skickat in din ansökan så kommer vi ta kontakt med dig när det är dags för nästa steg. Vi anpassar alltid processen utifrån de aktuella förutsättningarna. Vid konsultuppdrag kan det gå mycket fortare.

  Webbansökan

  Du skickar in dina viktiga dokument som CV och personligt brev via www.financerecruitment.se. Det här steget är nu klart!

  Kompletterande uppgifter

  Vi kommer att skicka ett kort frågeformulär till dig inom några dagar där vi ber dig fylla i uppgifter som gör det lättare för rekryterarna att bedöma din profil och kompetens.

  Telefonavstämning

  Om rekryteraren bedömer att din profil är intressant för uppdraget så kommer du bli kontaktad för en kort avstämning per telefon.

  Kompetensintervju

  I detta steg blir du kallad till en kompetensbaserad djupintervju tillsammans med ansvarig rekryterare.

  Tester

  Personlighetsbedömning samt eventuella kunskaps- och begåvningstester.

  Intervju hos arbetsgivare

  I det här steget har du blivit utvald (ofta tillsammans med ett antal övriga kandidater) att träffa vår slutkund och din potentiella nya arbetsgivare för intervju.

  Referenstagning och bakgrundskontroll

  Här kontaktar vi de referenser som du har angivit i rekryteringsprocessen. Vi genomför också en bakgrundskontroll som presenteras för arbetsgivaren.

  Kontraktsskrivning

  Grattis!

  Uppföljning med rekryteringskonsult

  Våra rekryteringskonsulter följer alltid upp med kandidaterna efter avslutad process.

  Vill du veta mer?

  Finance Recruitment är ett specialistbolag fokuserat på ekonomi, bank och finans. Vi ser till att rätt kandidat får rätt uppdrag.