KSS Klimat – och Styrsystem AB består av tre bolag verksamma inom installationsbranschen och omsätter cirka 100 MSEK med 37 anställda. Med kontor i Stockholm, Uppsala och Malmö arbetar KSS flitigt för att erbjuda sina kunder effektiva helhetslösningar i syfte att skapa ett bra och hållbart inomhusklimat.

Vi söker nu åt KSS räkning efter en rutinerad ekonomiansvarig som kommer arbeta med breda arbetsuppgifter i sin yrkesroll och tjänsten kommer att innefatta uppgifter med controllerinslag. Du kommer bl.a. ansvara löpande bokföring, bokslutsarbete, projektredovisning, budget – och prognosarbete och driva löpande process- och rutinförbättringar Du kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp och rapporterar till VD. Vill du arbeta verksamhetsnära och vara en viktig del i bolagets fortsatta utveckling och framgång? Då kan denna tjänst vara perfekt för dig.

Huvudsakliga ansvarsområden:

 • Månads- och kvartalsbokslut
 • Prognosprocess
 • Likviditetsstyrning
 • Projektredovisning
 • Kontakt med revisorer
 • Kontakt med bank och försäkringsbolag
 • Budget - & prognosarbete
 • Identifiera förbättringsmöjligheter och arbete med effektivisering och digitalisering av processer
 • Eventuellt personalansvar för 2 anställda på sikt
 • Övrig administration

Kravprofil:

 • Relevant ekonomisk utbildning
 • Minst 5 års erfarenhet inom redovisningsarbete
 • Självständig i årsredovisningsarbete enligt K3 (IFRS meriterande)
 • Erfarenhet av likviditetsplanering, projektprognoser och succesiv vinstavräkning
 • Mycket goda Excel kunskaper
 • Erfarenhet inom Visma SPCS (meriterande)
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska i tal – och skrift

Du får gärna ha arbetat i en noterad miljö sedan tidigare och det är mycket meriterande om du har kännedom kring bygg och/eller installationsbranschen. Vidare som person så söker vi dig som är initiativtagande och som vågar utmana på ett konstruktivt sätt för att ta företaget till nya höjder. Du får gärna vara pådrivande och lösningsorienterad i ditt sätt att vara.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte med din ansökan! Denna rekrytering sköts exklusivt av Finance Recruitment som ansvarar för urvalsprocessen. Önskvärd start är så tidigt som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urval sker löpande. Anställning sker direkt hos KSS Klimat - & Styrsystem med 6 månaders provanställning. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Kaaling, anna.kaaling@financerecruitment.se

Mer om företaget:
Fastighetsägare och lokalbrukare erbjuds behovsanpassade tjänster och kostnadseffektiva lösningar med produkter av absolut högsta kvalité. Vi tar hand om hela processen; från projektering och konstruktion till installation, programmering och driftsättning. Dessutom utförs kompletta installationer av styr- och övervakningsanläggningar samt integrationsentreprenader med DHC/WDC/SCADA-system.
Vi arbetar även aktivt med energioptimering. Dels för att kraftigt sänka energiåtgången och därmed fastighetsägarens kostnader och dels för att bidra i ett större perspektiv där fokus ligger på en förbättrad miljö samt hållbar utveckling.

På längre sikt tar vi ansvar genom att erbjuda våra kunder service och support som ger förutsättningar för att arbetet i framtiden ska hålla samma höga standard som vid genomförandet. Vi är även en del av Sdiptech koncernen, som är listat på NASDAQ Large cap.

Ansökan

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via formuläret nedan.

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 50 MB, Max antal filer: 5.
   Dra filer hit eller Välj filer
  • Hidden
  • Hidden
  Publiceringsdatum

  2022-01-03

  Företag

  KSS Klimat- & Styrsystem AB

  Ort

  Stockholm

  Anställningsform

  Tillsvidare

  Sektor

  Ekonomi & Redovisning

  Ansvarig konsult

  Anna Kaaling

  Senior rekryteringskonsult. Rekrytering och konsultlösning av ekonomer

  Liknande jobb

  Niburu Logga

  Finance Director to Nibiru Software

  2022-01-17

  Nibiru

  Stockholm

  Tillsvidare

  cheetah-square

  Redovisningskonsult

  2022-01-14

  Revspec Stockholm AB

  Stockholm

  Tillsvidare

  cheetah-square

  Ekonomiassistent

  2022-01-11

  Företag inom IT branschen

  Stockholm

  Interims- & Konsultuppdrag

  Vad händer nu?

  Efter din ansökan följer några standardiserade steg i rekryteringsprocessen. När du har skickat in din ansökan så kommer vi ta kontakt med dig när det är dags för nästa steg. Vi anpassar alltid processen utifrån de aktuella förutsättningarna. Vid konsultuppdrag kan det gå mycket fortare.

  Webbansökan

  Du skickar in dina viktiga dokument som CV och personligt brev via www.financerecruitment.se. Det här steget är nu klart!

  Kompletterande uppgifter

  Vi kommer att skicka ett kort frågeformulär till dig inom några dagar där vi ber dig fylla i uppgifter som gör det lättare för rekryterarna att bedöma din profil och kompetens.

  Telefonavstämning

  Om rekryteraren bedömer att din profil är intressant för uppdraget så kommer du bli kontaktad för en kort avstämning per telefon.

  Kompetensintervju

  I detta steg blir du kallad till en kompetensbaserad djupintervju tillsammans med ansvarig rekryterare.

  Tester

  Personlighetsbedömning samt eventuella kunskaps- och begåvningstester.

  Intervju hos arbetsgivare

  I det här steget har du blivit utvald (ofta tillsammans med ett antal övriga kandidater) att träffa vår slutkund och din potentiella nya arbetsgivare för intervju.

  Referenstagning och bakgrundskontroll

  Här kontaktar vi de referenser som du har angivit i rekryteringsprocessen. Vi genomför också en bakgrundskontroll som presenteras för arbetsgivaren.

  Kontraktsskrivning

  Grattis!

  Uppföljning med rekryteringskonsult

  Våra rekryteringskonsulter följer alltid upp med kandidaterna efter avslutad process.

  Vill du veta mer?

  Finance Recruitment är ett specialistbolag fokuserat på ekonomi, bank och finans. Vi ser till att rätt kandidat får rätt uppdrag.