IDTM söker nu en kunnig och driven ekonomiassistent som vill vara med på en spännande utvecklingsresa. Om du trivs med löpande redovisning, att ha många kontaktytor och varierande arbetsuppgifter i en internationell miljö så kan det här vara rätt tjänst för dig. Kontoret är placerad i fina lokaler på Blasieholmen och du rapporterar direkt till ekonomichefen.

För att vara framgångsrik i rollen är du strukturerad och organiserad i ditt arbetssätt. Du är duktig på att samarbeta med andra människor och att har förmåga att se helheten. Utöver detta är uppmärksam på detaljer, är självstyrd och driven.

Arbetsuppgifter:

 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Fakturamatchning
 • Delaktig vid månad- och årsbokslut
 • Övriga arbetsuppgifter som förekommer på en ekonomiavdelning

Kravprofil:

 • Ekonomisk utbildning, minimum gymnasial nivå
 • 1-2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Erfarenhet av arbete i internationell miljö är meriterande
 • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal såväl som i skrift
 • Erfarenhet av arbete i VISMA Business är meriterande
 • God användarvana av office-paketet

 

Rekryteringen sköts exklusivt av Finance Recruitment som ansvarar för urvalsprocessen. Önskvärd start så tidigt som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urval sker löpande. Anställning sker direkt hos IDTM AB som tillämpar 6 månaders provanställning. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Kaaling, anna.kaaling@financerecruitment.se

 

Mer om företaget:
Drug Free Sport International/International Doping Tests & Management (DFSI-IDTM) is the global leader and innovator of sport anti-doping and substance of abuse testing administration, health education and specialized solutions. DFSI-ITDM clients have access to more than 600 certified Doping Control Officers (DCOs) and Blood Collection Officers (BCOs) in over 90 countries, enabling DFSI-IDTM to efficiently collect clinical samples and provide comprehensive solutions for sport organizations, the private sector, and municipalities worldwide.

Ansökan

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via formuläret nedan.

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 40 MB, Max antal filer: 5.
   Dra filer hit eller Välj filer
  • Hidden
  Publiceringsdatum

  2021-07-22

  Företag

  Hälsa, kontroll

  Ort

  Stockholm

  Anställningsform

  Permanent

  Sektor

  Ekonomi & Redovisning

  Ansvarig konsult

  Anna Kaaling

  Senior rekryteringskonsult. Rekrytering och konsultlösning av ekonomer.

  Vad händer nu?

  Efter din ansökan följer några standardiserade steg i rekryteringsprocessen. När du har skickat in din ansökan så kommer vi ta kontakt med dig när det är dags för nästa steg. Vi anpassar alltid processen utifrån de aktuella förutsättningarna. Vid konsultuppdrag kan det gå mycket fortare.

  Webbansökan

  Du skickar in dina viktiga dokument som CV och personligt brev via www.financerecruitment.se. Det här steget är nu klart!

  Kompletterande uppgifter

  Vi kommer att skicka ett kort frågeformulär till dig inom några dagar där vi ber dig fylla i uppgifter som gör det lättare för rekryterarna att bedöma din profil och kompetens.

  Telefonavstämning

  Om rekryteraren bedömer att din profil är intressant för uppdraget så kommer du bli kontaktad för en kort avstämning per telefon.

  Kompetensintervju

  I detta steg blir du kallad till en kompetensbaserad djupintervju tillsammans med ansvarig rekryterare.

  Tester

  Personlighetsbedömning samt eventuella kunskaps- och begåvningstester.

  Intervju hos arbetsgivare

  I det här steget har du blivit utvald (ofta tillsammans med ett antal övriga kandidater) att träffa vår slutkund och din potentiella nya arbetsgivare för intervju.

  Referenstagning och bakgrundskontroll

  Här kontaktar vi de referenser som du har angivit i rekryteringsprocessen. Vi genomför också en bakgrundskontroll som presenteras för arbetsgivaren.

  Kontraktsskrivning

  Grattis!

  Uppföljning med rekryteringskonsult

  Våra rekryteringskonsulter följer alltid upp med kandidaterna efter avslutad process.

  Vill du veta mer?

  Finance Recruitment är ett specialistbolag fokuserat på ekonomi, bank och finans. Vi ser till att rätt kandidat får rätt uppdrag.