Är du redovisningsekonom och vill jobba inom ett internationellt bolag som Financial Controller?

Capgemini är en av världens största och ledande leverantörer inom konsult, teknik och outsourcingtjänster med fler än 200 000 anställda i över 40 olika länder. I Norden har Capgemini totalt 9 bolag med en respektive ansvarig Finance Manager. Sverige är den största enheten i Norden.

I rollen som Financial Controller kommer du att ansvara för Capgemini Sverige tillsammans med Finance Manager. I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

 • Avstämning och analys vid månads-, kvartals- och årsbokslut
 • Behjälplig vid månatlig rapportering till Capgemini Group (IFRS)
 • Kontakt vid redovisningsfrågor
 • Cash Management
 • Bankbetalningar
 • Skatt- och momshantering
 • Koordinera Internal Audit
 • Medverka aktivt med att utveckla processer, verktyg och arbetsmetoder

 

Din Profil

Vi söker dig som har en akademisk examen och har ca 2-5 års erfarenhet från redovisning. Vi ser att du har erfarenhet av K3 och det är meriterande om du tidigare arbetat inom en internationell koncern och en bakgrund inom revision. Goda kunskaper i engelska är väsentligt då stor del av kommunikationen och all rapportering sker på engelska. Vi söker dig som har en god kommunikationsförmåga med hög integritet och stort driv.

Som person har du lätt för att samarbeta och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du trivs i en föränderlig miljö och motiveras av att skapa struktur, ordning och reda. Du är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Vi ser även att du triggas av redovisningsfrågor och ser möjliga lösningar.

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar vi med Finance Recruitment. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Senast önskvärd start är april 2021. Har du frågor eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Kaaling, anna.kaaling@financerecruitment.se

Mer om Capgemini: 

A global leader in consulting, technology services and digital transformation, Capgemini is at the forefront of innovation to address the entire breadth of clients’ opportunities in the evolving world of cloud, digital and platforms. Building on its strong 50-year heritage and deep industry-specific expertise, Capgemini enables organizations to realize their business ambitions through an array of services from strategy to operations. Capgemini is driven by the conviction that the business value of technology comes from and through people. It is a multicultural company of over 200,000 team members in more than 40 countries. The Group reported 2018 global revenues of EUR 13.2 billion.

Ansökan

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via formuläret nedan.

 • Dra filer hit eller
  Dra filer hit eller Välj filer
Publiceringsdatum

2021-02-16

Företag

Capgemini Sverige AB

Ort

Stockholm

Anställningsform

Permanent

Sektor

Ekonomi & Redovisning

Ansvarig konsult

Anna Kaaling

Senior rekryteringskonsult. Rekrytering och konsultlösning av ekonomer.

Vad händer nu?

Efter din ansökan följer några standardiserade steg i rekryteringsprocessen. När du har skickat in din ansökan så kommer vi ta kontakt med dig när det är dags för nästa steg. Vi anpassar alltid processen utifrån de aktuella förutsättningarna. Vid konsultuppdrag kan det gå mycket fortare.

Webbansökan

Du skickar in dina viktiga dokument som CV och personligt brev via www.financerecruitment.se. Det här steget är nu klart!

Kompletterande uppgifter

Vi kommer att skicka ett kort frågeformulär till dig inom några dagar där vi ber dig fylla i uppgifter som gör det lättare för rekryterarna att bedöma din profil och kompetens.

Telefonavstämning

Om rekryteraren bedömer att din profil är intressant för uppdraget så kommer du bli kontaktad för en kort avstämning per telefon.

Kompetensintervju

I detta steg blir du kallad till en kompetensbaserad djupintervju tillsammans med ansvarig rekryterare.

Tester

Personlighetsbedömning samt eventuella kunskaps- och begåvningstester.

Intervju hos arbetsgivare

I det här steget har du blivit utvald (ofta tillsammans med ett antal övriga kandidater) att träffa vår slutkund och din potentiella nya arbetsgivare för intervju.

Referenstagning och bakgrundskontroll

Här kontaktar vi de referenser som du har angivit i rekryteringsprocessen. Vi genomför också en bakgrundskontroll som presenteras för arbetsgivaren.

Kontraktsskrivning

Grattis!

Uppföljning med rekryteringskonsult

Våra rekryteringskonsulter följer alltid upp med kandidaterna efter avslutad process.

Vill du veta mer?

Finance Recruitment är ett specialistbolag fokuserat på ekonomi, bank och finans. Vi ser till att rätt kandidat får rätt uppdrag.