Vi söker nu för Teleperformance räkning en ambitiös, kommunikativ och driven Head of Business Control & BI. Vi söker dig som är intresserad av en bred tjänst med mycket eget ansvar i en spännande internationell organisation. I rollen som Head of Business Control & BI ansvarar du för två olika områden varav det ena är helheten kring budget, forecast, processarbete, analys samt finansiell rapportering av verksamheten. Det andra innefattar fokus på BI och att utveckla processerna kring de BI-verktyg och system Teleperformance använder. Du kommer även att ansvara för implementationen av ett nytt Data Warehouse.

Du kommer att leda ett team på tre personer och tillsammans bidrar ni till att ge stöd till ledning, chefer och andra intressenter.

I rollen agerar du spindeln i nätet och får möjlighet att bidra i byggandet av bolagets framtid och framgång. Du rapporterar till CFO och kontoret ligger i Solna.

Arbetsuppgifter

 • Ansvara för resultatuppföljning
 • Ansvara för operationell och finansiell analys (både löpande och ad hoc) samt rapportering
 • Driva och utveckla budget- och prognosprocessen
 • Utveckling och uppföljning av KPI:er
 • Arbeta proaktivt med utvecklingsarbete av controllingfunktionen avseende processer, arbetssätt och systemstöd
 • Supportera chefer genom att agera finansiellt bollplank och ta fram beslutsunderlag
 • Ansvara för och driva utvecklingen av bolagets BI-verktyg och ERP-system såsom implementering av nytt Data Warehouse
 • Implementering av en lokal Business Review-process med alla Business Units

Bakgrund och erfarenhet

 • Du har en civilekonomexamen eller motsvarande med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från liknande roll
 • Du har grundläggande kunskaper inom redovisning
 • Du har avancerad kunskap inom Excel och BI och stor vana av att dagligen arbeta med rapportering och resultatuppföljning
 • Erfarenhet från internationell miljö är meriterande
 • Har du erfarenhet av personalansvar är även detta mycket meriterande

Som person är du rak och tydlig i ditt ledarskap och finner det motiverande att coacha andra. För att vara framgångsrik i rollen krävs att är du analytiskt lagd, ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Du är förtroendeingivande, trygg i dig själv och bra på att skapa relationer.

Om Teleperformance

Teleperformance is the agile business services partner that companies need in this digital world. For over 40 years, Teleperformance, the global leader in customer experience management, has been connecting customers with the world’s most successful companies.
Teleperformance's Digital Integrated Business Services combines human touch and high technology to deliver extraordinary customer experiences. While technology creates new and agile ways of working, our interaction experts remain committed to creating unique connections through empathy, adaptive communication skills, and more importantly, a passion for making it happen.

Om du är intresserad av att arbeta som Head of Business Control & BI i en föränderlig miljö på detta spännande bolag så ansök idag! Du skickar in din ansökan via ”ansök-knappen” på www.financerecruitment.se 

Ansökan

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via formuläret nedan.

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 40 MB, Max antal filer: 5.
   Dra filer hit eller Välj filer
  • Hidden
  Publiceringsdatum

  2021-07-07

  Företag

  Teleperformance Nordic

  Ort

  Solna

  Anställningsform

  Permanent

  Sektor

  Chefspositioner, Ekonomi & Redovisning

  Ansvarig konsult

  Johan Junggren

  Senior rekryteringskonsult. Rekrytering av chefer och specialister inom ekonomi

  Vad händer nu?

  Efter din ansökan följer några standardiserade steg i rekryteringsprocessen. När du har skickat in din ansökan så kommer vi ta kontakt med dig när det är dags för nästa steg. Vi anpassar alltid processen utifrån de aktuella förutsättningarna. Vid konsultuppdrag kan det gå mycket fortare.

  Webbansökan

  Du skickar in dina viktiga dokument som CV och personligt brev via www.financerecruitment.se. Det här steget är nu klart!

  Kompletterande uppgifter

  Vi kommer att skicka ett kort frågeformulär till dig inom några dagar där vi ber dig fylla i uppgifter som gör det lättare för rekryterarna att bedöma din profil och kompetens.

  Telefonavstämning

  Om rekryteraren bedömer att din profil är intressant för uppdraget så kommer du bli kontaktad för en kort avstämning per telefon.

  Kompetensintervju

  I detta steg blir du kallad till en kompetensbaserad djupintervju tillsammans med ansvarig rekryterare.

  Tester

  Personlighetsbedömning samt eventuella kunskaps- och begåvningstester.

  Intervju hos arbetsgivare

  I det här steget har du blivit utvald (ofta tillsammans med ett antal övriga kandidater) att träffa vår slutkund och din potentiella nya arbetsgivare för intervju.

  Referenstagning och bakgrundskontroll

  Här kontaktar vi de referenser som du har angivit i rekryteringsprocessen. Vi genomför också en bakgrundskontroll som presenteras för arbetsgivaren.

  Kontraktsskrivning

  Grattis!

  Uppföljning med rekryteringskonsult

  Våra rekryteringskonsulter följer alltid upp med kandidaterna efter avslutad process.

  Vill du veta mer?

  Finance Recruitment är ett specialistbolag fokuserat på ekonomi, bank och finans. Vi ser till att rätt kandidat får rätt uppdrag.