Till en stor aktör på marknaden söker vi just nu efter en Interim Controller för ett uppdrag som kan övergå till anställning hos kund. Detta är ett perfekt uppdrag för dig som vill komma in i en större organisation där du kan utvecklas internt. Uppdraget startar i mitten av augusti 2021. Du kommer inledningsvis vara anställd hos oss på Finance Recruitment där du har goda möjligheter att övergå i en anställning hos kund.

I rollen som Controller kommer du arbeta i ett specifikt affärsområde och stötta regionchefer med budget, prognos och nyckeltal. Du kommer även vara delaktig i bokslut månatligen men all löpande redovisning ligger på en annan avdelning. Du rapporterar till Controllerchef och har streckad linje till affärsområdeschef.

Kunden ser gärna följande bakgrund:

  • Civilekonom eller likvärdig utbildning inom Ekonomi
  • En bakgrund inom redovisning
  • Ett par års erfarenhet i rollen som Financial och/eller Business Controller
  • Mycket meriterande om du har arbetat i Cognos tidigare men inget krav

Rollen innebär att du kommer föra dialog med olika beslutsfattare inom organisationen. Som person är du gärna serviceinriktad och du är nätverkande som person.

Uppdraget startar i mitten av augusti 2021 men kund önskar slutföra processen så snart som möjligt. Tveka därför inte med att skicka in din ansökan. Ansvarig rekryteringskonsult Carl-Christian Haglund svarar på eventuella frågor.

Ansökan

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via formuläret nedan.

  • Dra filer hit eller
    Dra filer hit eller Välj filer
Publiceringsdatum

2021-04-23

Företag

Tjänsteföretag

Ort

Stockholm

Anställningsform

Interims- & Konsultuppdrag

Sektor

Interim

Ansvarig konsult

Carl-Christian Haglund

Grundare och partner. Interimskonsulter inom ekonomi och redovisning.

Vad händer nu?

Efter din ansökan följer några standardiserade steg i rekryteringsprocessen. När du har skickat in din ansökan så kommer vi ta kontakt med dig när det är dags för nästa steg. Vi anpassar alltid processen utifrån de aktuella förutsättningarna. Vid konsultuppdrag kan det gå mycket fortare.

Webbansökan

Du skickar in dina viktiga dokument som CV och personligt brev via www.financerecruitment.se. Det här steget är nu klart!

Kompletterande uppgifter

Vi kommer att skicka ett kort frågeformulär till dig inom några dagar där vi ber dig fylla i uppgifter som gör det lättare för rekryterarna att bedöma din profil och kompetens.

Telefonavstämning

Om rekryteraren bedömer att din profil är intressant för uppdraget så kommer du bli kontaktad för en kort avstämning per telefon.

Kompetensintervju

I detta steg blir du kallad till en kompetensbaserad djupintervju tillsammans med ansvarig rekryterare.

Tester

Personlighetsbedömning samt eventuella kunskaps- och begåvningstester.

Intervju hos arbetsgivare

I det här steget har du blivit utvald (ofta tillsammans med ett antal övriga kandidater) att träffa vår slutkund och din potentiella nya arbetsgivare för intervju.

Referenstagning och bakgrundskontroll

Här kontaktar vi de referenser som du har angivit i rekryteringsprocessen. Vi genomför också en bakgrundskontroll som presenteras för arbetsgivaren.

Kontraktsskrivning

Grattis!

Uppföljning med rekryteringskonsult

Våra rekryteringskonsulter följer alltid upp med kandidaterna efter avslutad process.

Vill du veta mer?

Finance Recruitment är ett specialistbolag fokuserat på ekonomi, bank och finans. Vi ser till att rätt kandidat får rätt uppdrag.