Till ett projektdrivet bolag som är mitt inne i en systemimplementation söker vi konsulter med gedigen controllerbakgrund som är vana vid att jobba i gränslandet mellan IT och ekonomi. Arbetet innebär att stötta vid implementationen och vara med och migrera data från de gamla systemen till det nya. 

Uppdraget kommer att starta omgående och pågå till minst slutet av juni. Mycket av arbetet sker på distans men även en del från kontoret i centrala Stockholm.

Tidigare erfarenhet av systemimplementationer, gedigen controllererfarenhet samt erfarenhet av projektdrivna verksamheter är ett krav. Det är även viktigt att tycka om att ha många kontaktytor i sitt arbete och att själv ta egna initiativ och få saker genomförda. 

Ansök omgående om du är intresserad då vi presenterar lämpliga kandidater löpande.

Ansökan

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via formuläret nedan.

  • Dra filer hit eller
    Dra filer hit eller Välj filer
Publiceringsdatum

2021-03-16

Företag

Projektdrivet bolag

Ort

Stockholm

Anställningsform

Interims- & Konsultuppdrag

Sektor

Interim

Ansvarig konsult

Jens Bergsten

Grundare och partner. Interimskonsulter inom ekonomi och redovisning.

Vad händer nu?

Efter din ansökan följer några standardiserade steg i rekryteringsprocessen. När du har skickat in din ansökan så kommer vi ta kontakt med dig när det är dags för nästa steg. Vi anpassar alltid processen utifrån de aktuella förutsättningarna. Vid konsultuppdrag kan det gå mycket fortare.

Webbansökan

Du skickar in dina viktiga dokument som CV och personligt brev via www.financerecruitment.se. Det här steget är nu klart!

Kompletterande uppgifter

Vi kommer att skicka ett kort frågeformulär till dig inom några dagar där vi ber dig fylla i uppgifter som gör det lättare för rekryterarna att bedöma din profil och kompetens.

Telefonavstämning

Om rekryteraren bedömer att din profil är intressant för uppdraget så kommer du bli kontaktad för en kort avstämning per telefon.

Kompetensintervju

I detta steg blir du kallad till en kompetensbaserad djupintervju tillsammans med ansvarig rekryterare.

Tester

Personlighetsbedömning samt eventuella kunskaps- och begåvningstester.

Intervju hos arbetsgivare

I det här steget har du blivit utvald (ofta tillsammans med ett antal övriga kandidater) att träffa vår slutkund och din potentiella nya arbetsgivare för intervju.

Referenstagning och bakgrundskontroll

Här kontaktar vi de referenser som du har angivit i rekryteringsprocessen. Vi genomför också en bakgrundskontroll som presenteras för arbetsgivaren.

Kontraktsskrivning

Grattis!

Uppföljning med rekryteringskonsult

Våra rekryteringskonsulter följer alltid upp med kandidaterna efter avslutad process.

Vill du veta mer?

Finance Recruitment är ett specialistbolag fokuserat på ekonomi, bank och finans. Vi ser till att rätt kandidat får rätt uppdrag.