Till ett internationellt bolag som alltid ligger i framkant inom teknikindustrin söker vi just nu efter en strukturerad IT-ekonom. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med mycket goda chanser till förlängning för rätt person. Uppdraget startar omgående och kontoret är beläget i norrort.
Du kommer att tillhöra ett team av 2 personer inom internrevision där ni arbetar med att övervaka arbetsflöden och processer samt utreda och rapportera ärenden. 
Utöver detta kommer du att genomföra rutinmässiga och regelbundna granskningar av fakturor och betalningar. 

För att lyckas i rollen ser vi att du har mycket god systemvana, främst Excel. Ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av SAP. 
Vi ser gärna att du har en god förståelse för processer och arbetsflöden i internationell miljö. Universitetsexamen inom företagsekonomi är ett krav. 

 

Ansökan

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via formuläret nedan.

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 50 MB, Max antal filer: 5.
   Dra filer hit eller Välj filer
  • Hidden
  • Hidden
  Publiceringsdatum

  2021-10-12

  Företag

  Telecom

  Ort

  Stockholm

  Anställningsform

  Interims- & Konsultuppdrag

  Sektor

  Ekonomi & Redovisning, Interim

  Ansvarig konsult

  Charlotta Nihlén

  Senior Rekryteringskonsult

  Vad händer nu?

  Efter din ansökan följer några standardiserade steg i rekryteringsprocessen. När du har skickat in din ansökan så kommer vi ta kontakt med dig när det är dags för nästa steg. Vi anpassar alltid processen utifrån de aktuella förutsättningarna. Vid konsultuppdrag kan det gå mycket fortare.

  Webbansökan

  Du skickar in dina viktiga dokument som CV och personligt brev via www.financerecruitment.se. Det här steget är nu klart!

  Kompletterande uppgifter

  Vi kommer att skicka ett kort frågeformulär till dig inom några dagar där vi ber dig fylla i uppgifter som gör det lättare för rekryterarna att bedöma din profil och kompetens.

  Telefonavstämning

  Om rekryteraren bedömer att din profil är intressant för uppdraget så kommer du bli kontaktad för en kort avstämning per telefon.

  Kompetensintervju

  I detta steg blir du kallad till en kompetensbaserad djupintervju tillsammans med ansvarig rekryterare.

  Tester

  Personlighetsbedömning samt eventuella kunskaps- och begåvningstester.

  Intervju hos arbetsgivare

  I det här steget har du blivit utvald (ofta tillsammans med ett antal övriga kandidater) att träffa vår slutkund och din potentiella nya arbetsgivare för intervju.

  Referenstagning och bakgrundskontroll

  Här kontaktar vi de referenser som du har angivit i rekryteringsprocessen. Vi genomför också en bakgrundskontroll som presenteras för arbetsgivaren.

  Kontraktsskrivning

  Grattis!

  Uppföljning med rekryteringskonsult

  Våra rekryteringskonsulter följer alltid upp med kandidaterna efter avslutad process.

  Vill du veta mer?

  Finance Recruitment är ett specialistbolag fokuserat på ekonomi, bank och finans. Vi ser till att rätt kandidat får rätt uppdrag.