Vi söker just nu för Samsung Nordics räkning en kundreskontraspecialist till deras kontor i Kista. Du kommer att bli en del utav en väletablerad och professionell ekonomiavdelning som sätter sina kunder såväl som medarbetare i fokus.

I rollen som kundreskontraspecialist kommer du att arbeta övergripande med kundreskontraprocessen och ansvara för att rutiner följs enligt bolagets bestämmelser. Detta är ett föräldravikariat på 18 månader och du kommer att anställas av Samsung under perioden med goda chanser till permanent arbete. I ditt team har du två kollegor samt en teamledare som finns där för att stötta dig samtidigt som du förväntas att vara självgående i ditt arbete.

 

Urval av arbetsuppgifter:

 • Övervakning av bad dept
 • Släppa kreditspärrade säljordrar enligt bolagets bestämmelser
 • Stämma av banken mot inbetalningar
 • Delaktig i månadsbokslut
 • Support till utländska SSC
 • Intern och extern rapportering

 

Som kundreskontraspecialist har du en hög servicekänsla och arbetar med mycket god kvalité i ditt arbete. Du är bekväm både i svenska och engelska språket och kunna uttrycka dig utan bekymmer då du har stora kontaktytor samt är support för kundreskontrafrågor både internt och externt.

 

Din profil:

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi samt minst 3 års erfarenhet utav kundreskontraarbete sedan tidigare, gärna i internationell miljö. Du har en god förståelse för redovisning och mycket god kunskap inom ekonomiska flöden. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i SAP. Du har erfarenhet av att arbeta i större affärssystem och mycket goda kunskaper i Excel. För att trivas i rollen så är du en riktigt teamplayer samt en god kommunikatör som sätter kunden i fokus. Du har lätt för dig att prioritera dina arbetsuppgifter och är lösningsorienterad med vana av att arbeta i en snabb och högpresterande miljö.

 

Rekryteringen sköts exklusivt av Finance Recruitment som ansvarar för urvalsprocessen. Önskvärd start är så tidigt som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urval sker löpande. Anställning sker direkt hos Samsung Nordics AB och gäller ett föräldravikariat på 18 månader. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Kleiner, charlotta.kleiner@financerecruitment.se

Ansökan

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via formuläret nedan.

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 50 MB, Max antal filer: 5.
   Dra filer hit eller Välj filer
  • Hidden
  • Hidden
  Publiceringsdatum

  2021-12-15

  Företag

  Samsung Nordics AB

  Ort

  Stockholm

  Anställningsform

  Interims- & Konsultuppdrag

  Sektor

  Ekonomi & Redovisning

  Ansvarig konsult

  Charlotta Kleiner

  Senior rekryteringskonsult. Rekrytering och konsultlösning av ekonomer

  Liknande jobb

  Niburu Logga

  Finance Director to Nibiru Software

  2022-01-17

  Nibiru

  Stockholm

  Tillsvidare

  cheetah-square

  Redovisningskonsult

  2022-01-14

  Revspec Stockholm AB

  Stockholm

  Tillsvidare

  cheetah-square

  Ekonomiassistent

  2022-01-11

  Företag inom IT branschen

  Stockholm

  Interims- & Konsultuppdrag

  Vad händer nu?

  Efter din ansökan följer några standardiserade steg i rekryteringsprocessen. När du har skickat in din ansökan så kommer vi ta kontakt med dig när det är dags för nästa steg. Vi anpassar alltid processen utifrån de aktuella förutsättningarna. Vid konsultuppdrag kan det gå mycket fortare.

  Webbansökan

  Du skickar in dina viktiga dokument som CV och personligt brev via www.financerecruitment.se. Det här steget är nu klart!

  Kompletterande uppgifter

  Vi kommer att skicka ett kort frågeformulär till dig inom några dagar där vi ber dig fylla i uppgifter som gör det lättare för rekryterarna att bedöma din profil och kompetens.

  Telefonavstämning

  Om rekryteraren bedömer att din profil är intressant för uppdraget så kommer du bli kontaktad för en kort avstämning per telefon.

  Kompetensintervju

  I detta steg blir du kallad till en kompetensbaserad djupintervju tillsammans med ansvarig rekryterare.

  Tester

  Personlighetsbedömning samt eventuella kunskaps- och begåvningstester.

  Intervju hos arbetsgivare

  I det här steget har du blivit utvald (ofta tillsammans med ett antal övriga kandidater) att träffa vår slutkund och din potentiella nya arbetsgivare för intervju.

  Referenstagning och bakgrundskontroll

  Här kontaktar vi de referenser som du har angivit i rekryteringsprocessen. Vi genomför också en bakgrundskontroll som presenteras för arbetsgivaren.

  Kontraktsskrivning

  Grattis!

  Uppföljning med rekryteringskonsult

  Våra rekryteringskonsulter följer alltid upp med kandidaterna efter avslutad process.

  Vill du veta mer?

  Finance Recruitment är ett specialistbolag fokuserat på ekonomi, bank och finans. Vi ser till att rätt kandidat får rätt uppdrag.