Vill du arbeta som Business Controller och trivs i en miljö som präglas av motiverade och högpresterande medarbetare, nöjda och lojala kunder, och god lönsamhet. Vår kund i Kista erbjuder en roll inom entreprenad med varierande arbetsuppgifter där du får bidra med din analytiska förmåga och nyttja ditt affärsintresse. Du utgår från kontoret i Stockholm och besöker även andra kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter
Som Business Controller ansvarar du för verksamhetens:

 • Projektredovisning: uppföljning, sammanställning och analys
 • Stöd och bollplank till chefer, projektledare och tekniker
 • Hantera efterföljande administration såsom utbildning, projektavslut, aktivering, m.m.
 • Rapportering
 • Budget  - och prognosarbete 

Du tillhör och samarbetar med företagets ekonomiavdelning som består av tre glada drivna kollegor, du kommer även att samarbeta nära ansvariga för de andra kontoren där du deltar i möten för att säkerställa att rätt information och underlag finns tillgängligt i strukturerade rapporter. Vidare arbetar du med att utveckla processer och strukturer för att vidareutveckla arbetsflöden och system. Slutligen har du många kontaktytor inom bolaget och samarbetar med flera funktioner.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
• Kandidatexamen inom ekonomi eller administration alternativt motsvarande erfarenheter
• Erfarenhet av liknande roll – krav på att ha arbetat med analys och rapportering samt succesiv vinstavräkning
• Mycket goda kunskaper i Excel och Office-paketet
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Meriterande med erfarenheter av Pyramid
• Meriterande med erfarenheter av redovisning och ekonomistyrning inom
installationsbranschen eller entreprenader

Du är en person som kommunikativ, drivande, och tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Du är duktig på att sätta upp och hålla tidsramar och är mån om att arbeta till dess resultat är uppnådda. Vidare är det viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du lämnar inget ogjort. Därtill agerar du serviceinriktat och ödmjukt gentemot både interna och externa parter.

Detta är en hyr/köps lösning och du börjar initialt som konsult via hos på Finance Recruitment och med incitament till en permanent anställning direkt hos kund om bägge parter trivs med varandra. Tveka inte med din ansökan då önskvärd start är så tidigt som möjligt – med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Kaaling, anna.kaaling@financerecruitment.se, 070 816 14 27

Ansökan

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via formuläret nedan.

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 50 MB, Max antal filer: 5.
   Dra filer hit eller Välj filer
  • Hidden
  • Hidden
  Publiceringsdatum

  2021-09-24

  Företag

  Entreprenad

  Ort

  Kista

  Anställningsform

  Tillsvidare

  Sektor

  Ekonomi & Redovisning

  Ansvarig konsult

  Anna Kaaling

  Senior rekryteringskonsult. Rekrytering och konsultlösning av ekonomer.

  Vad händer nu?

  Efter din ansökan följer några standardiserade steg i rekryteringsprocessen. När du har skickat in din ansökan så kommer vi ta kontakt med dig när det är dags för nästa steg. Vi anpassar alltid processen utifrån de aktuella förutsättningarna. Vid konsultuppdrag kan det gå mycket fortare.

  Webbansökan

  Du skickar in dina viktiga dokument som CV och personligt brev via www.financerecruitment.se. Det här steget är nu klart!

  Kompletterande uppgifter

  Vi kommer att skicka ett kort frågeformulär till dig inom några dagar där vi ber dig fylla i uppgifter som gör det lättare för rekryterarna att bedöma din profil och kompetens.

  Telefonavstämning

  Om rekryteraren bedömer att din profil är intressant för uppdraget så kommer du bli kontaktad för en kort avstämning per telefon.

  Kompetensintervju

  I detta steg blir du kallad till en kompetensbaserad djupintervju tillsammans med ansvarig rekryterare.

  Tester

  Personlighetsbedömning samt eventuella kunskaps- och begåvningstester.

  Intervju hos arbetsgivare

  I det här steget har du blivit utvald (ofta tillsammans med ett antal övriga kandidater) att träffa vår slutkund och din potentiella nya arbetsgivare för intervju.

  Referenstagning och bakgrundskontroll

  Här kontaktar vi de referenser som du har angivit i rekryteringsprocessen. Vi genomför också en bakgrundskontroll som presenteras för arbetsgivaren.

  Kontraktsskrivning

  Grattis!

  Uppföljning med rekryteringskonsult

  Våra rekryteringskonsulter följer alltid upp med kandidaterna efter avslutad process.

  Vill du veta mer?

  Finance Recruitment är ett specialistbolag fokuserat på ekonomi, bank och finans. Vi ser till att rätt kandidat får rätt uppdrag.