För vår kund Nordic Level Group söker vi nu en erfaren och allround redovisningschef. Trivs du som bäst i en dynamisk miljö med snabba beslut? Söker du en bred roll där du får ansvara för ekonomi och resultat? Är du en målmedveten person som motiveras av att få mycket ansvar? Då kan detta vara rollen för dig! Detta är en ny roll i Nordic Level Groups fortsatta expansionsresa där du kommer vara en viktig del i uppbyggnaden av finansavdelningen. Rollen är placerad på Nordic Level Groups huvudkontor i Sundbyberg och du rapporterar till CFO. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

 • Planera, samordna och leda det löpande arbetet på ekonomiavdelningen
 • Leda månads-, kvartals- och årsbokslut, samt framtagning av årsredovisning för moder- och dotterbolag
 • Optimera, modernisera och automatisera företagets redovisningsrutiner och processer samt att driva fortsatta utvecklingsplaner för att skapa operationell excellens
 • Upprätta likviditetsplanering och kassaflödesanalyser
 • Vara uppdaterad på aktuella redovisningsfrågor för att kunna agera rådgivande inom organisationen
 • Koncernkonsolidering av koncernens bolag: resultat- och balansräkning samt kassaflödesanalys
 • Kontaktperson mot banker, revisorer och Skatteverket
 • Delaktig i förvärvsprocesser (due diligence)

Profilbeskrivning
Nordic Level Group söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi, företagsekonomi eller motsvarande. Vidare har du minst 5 års erfarenhet av arbete som redovisningschef, redovisningsarbete och bokslutsarbete. Därutöver har du tidigare erfarenhet av årsredovisning och arbete som redovisningsansvarig, redovisningschef eller liknande chefsroll. Erfarenhet från noterad miljö (IFRS) anses starkt meriterande. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, goda kunskaper i engelska i tal och skrift och god datorvana.
För att lyckas i rollen är det viktigt att du strävar efter att göra det lilla extra och att du tar ansvar för ditt arbete. Det är också viktigt att du har ett stort driv och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Därutöver är du prestigelös och öppen för att utföra uppgifter utanför din arbetsbeskrivning.

Om Nordic Level Group
LEVEL är en heltäckande leverantör inom säkerhetsrådgivning, säkerhetstjänster och service. Vi är verksamma inom många olika branscher och områden och erbjuder ett brett tjänsteutbud – Allt ifrån rådgivning, analyser, auktoriserade utbildningar till bevakning och personskydd & facility services.
Namnet LEVEL symboliserar vår förmåga att täcka våra kunders behov på olika nivåer och inom många områden i kombination med att lyfta tryggheten och servicen till en högre nivå.
Besök gärna Nordic Level Groups konto på Linkedin eller gå till
https://nordiclevelgroup.com/ för att få reda på mer om dem och deras arbete.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via formuläret nedan.

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 50 MB, Max antal filer: 5.
   Dra filer hit eller Välj filer
  • Hidden
  • Hidden
  Publiceringsdatum

  2022-06-20

  Företag

  Nordic LEVEL Group

  Ort

  Sundbyberg

  Anställningsform

  Tillsvidare

  Sektor

  Ekonomi & Redovisning

  Ansvarig konsult

  Johan Junggren

  Associate. Rekrytering av chefer och specialister inom ekonomi

  Liknande jobb

  cheetah-square

  Ekonomiassistent till koncernbolag

  2022-06-21

  Koncernbolag

  Stockholm

  Tillsvidare

  conaptologo-540×103.png

  Redovisningsansvarig

  2022-06-20

  Conapto AB

  Stockholm

  Tillsvidare

  waterlogic-ny-logga-540×291.jpg

  Head of Financing Controlling

  2022-06-20

  Waterlogic Nordic

  Stockholm

  Tillsvidare

  Vad händer nu?

  Efter din ansökan följer några standardiserade steg i rekryteringsprocessen. När du har skickat in din ansökan så kommer vi ta kontakt med dig när det är dags för nästa steg. Vi anpassar alltid processen utifrån de aktuella förutsättningarna. Vid konsultuppdrag kan det gå mycket fortare.

  Webbansökan

  Du skickar in dina viktiga dokument som CV och personligt brev via www.financerecruitment.se. Det här steget är nu klart!

  Kompletterande uppgifter

  Vi kommer att skicka ett kort frågeformulär till dig inom några dagar där vi ber dig fylla i uppgifter som gör det lättare för rekryterarna att bedöma din profil och kompetens.

  Telefonavstämning

  Om rekryteraren bedömer att din profil är intressant för uppdraget så kommer du bli kontaktad för en kort avstämning per telefon.

  Kompetensintervju

  I detta steg blir du kallad till en kompetensbaserad djupintervju tillsammans med ansvarig rekryterare.

  Tester

  Personlighetsbedömning samt eventuella kunskaps- och begåvningstester.

  Intervju hos arbetsgivare

  I det här steget har du blivit utvald (ofta tillsammans med ett antal övriga kandidater) att träffa vår slutkund och din potentiella nya arbetsgivare för intervju.

  Referenstagning och bakgrundskontroll

  Här kontaktar vi de referenser som du har angivit i rekryteringsprocessen. Vi genomför också en bakgrundskontroll som presenteras för arbetsgivaren.

  Kontraktsskrivning

  Grattis!

  Uppföljning med rekryteringskonsult

  Våra rekryteringskonsulter följer alltid upp med kandidaterna efter avslutad process.

  Vill du veta mer?

  Finance Recruitment är ett specialistbolag fokuserat på ekonomi, bank och finans. Vi ser till att rätt kandidat får rätt uppdrag.