Till Willis Tower Watson söker vi just nu en redovisningsekonom med bred erfarenhet inom löpande bokföring såväl som bokslutsarbete.

Detta är en utvecklande roll för dig som vill växa i din roll inom redovisningen samt arbeta proaktivt med förbättring och upprätthålla en hög kvalité i bolagets processer. 

Du arbetar tillsammans i ditt team med 4 andra kollegor och rapporterar direkt till redovisningsansvariga. Du kommer att ha eget bolagsansvar men finns även där för att stötta dina kollegor.

 

Urval av arbetsuppgifter:

 • Löpande bokföring, periodiseringar och avstämningar
 • Hantering av leverantörsfakturor
 • Kontroll av fakturering till kund i samarbete med våra affärsområden
 • Kontroll av utläggsredovisning och reseräkningar
 • koncernmellanhavanden
 • Betalningar
 • Delaktig i månadsbokslut

 

Din profil:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi men som framförallt har några års erfarenhet av redovisningsarbete, gärna i en internationell miljö. Du har erfarenhet inom redovisning och förstår hela det ekonomiska flödet. Du har tidigare erfarenhet av arbete i större affärssystem samt har goda kunskaper i Excel. Det är meriterande med erfarenhet av affärssystemet Oracle. Du ska vara bekväm i det engelska språket, kunna uttryck dig utan bekymmer, då koncernspråket är engelska.

Som person så är du självgående, proaktiv och ansvarfull. Du trivs med att arbeta i grupp såväl som självständigt i ditt arbete och uppskattar att hjälpa dina kollegor. Du är alltid noggrann och kvalitetssäkrar ditt egna arbete. Du får bli en del av ett härligt gäng och bidra med din egna arbetsglädje. Willis Towers Watson sitter i ljusa lokaler mitt i Stockholm city.

Rekryteringen sköts exklusivt av Finance Recruitment som ansvarar för urvalsprocessen. Önskvärd start är så tidigt som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urval sker löpande. Anställning sker direkt hos Willis Towers Watson AB med 6 månaders provanställning. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Kleiner, charlotta.kleiner@financerecruitment.se

 

Om Willis Tower Watson

Willis Towers Watson är en ledande global riskrådgivare och försäkringsförmedlare. Med rötter tillbaka till 1828 verkar Willis Towers Watson idag på samtliga kontinenter med mer än 40 000 anställda i 140 länder. Våra rådgivare är specialister inom operationella-, lednings-, och personrisker och har erfarenhet från alla branschsegment och verksamhetsområden – över hela världen.

I Sverige har vi varit verksamma sedan 1979 och är idag ca 180medarbetare fördelade mellan våra kontor i Stockholm (HK), Göteborg och Malmö. Willis Towers Watson är nordens största risk- och försäkringsrådgivare.   

Ansökan

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via formuläret nedan.

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 50 MB, Max antal filer: 5.
   Dra filer hit eller Välj filer
  • Hidden
  • Hidden
  Publiceringsdatum

  2021-12-09

  Företag

  Willis Tower Watson AB

  Ort

  Stockholm

  Anställningsform

  Tillsvidare

  Sektor

  Ekonomi & Redovisning

  Ansvarig konsult

  Charlotta Kleiner

  Senior rekryteringskonsult. Rekrytering och konsultlösning av ekonomer

  Liknande jobb

  Niburu Logga

  Finance Director to Nibiru Software

  2022-01-17

  Nibiru

  Stockholm

  Tillsvidare

  cheetah-square

  Redovisningskonsult

  2022-01-14

  Revspec Stockholm AB

  Stockholm

  Tillsvidare

  cheetah-square

  Ekonomiassistent

  2022-01-11

  Företag inom IT branschen

  Stockholm

  Interims- & Konsultuppdrag

  Vad händer nu?

  Efter din ansökan följer några standardiserade steg i rekryteringsprocessen. När du har skickat in din ansökan så kommer vi ta kontakt med dig när det är dags för nästa steg. Vi anpassar alltid processen utifrån de aktuella förutsättningarna. Vid konsultuppdrag kan det gå mycket fortare.

  Webbansökan

  Du skickar in dina viktiga dokument som CV och personligt brev via www.financerecruitment.se. Det här steget är nu klart!

  Kompletterande uppgifter

  Vi kommer att skicka ett kort frågeformulär till dig inom några dagar där vi ber dig fylla i uppgifter som gör det lättare för rekryterarna att bedöma din profil och kompetens.

  Telefonavstämning

  Om rekryteraren bedömer att din profil är intressant för uppdraget så kommer du bli kontaktad för en kort avstämning per telefon.

  Kompetensintervju

  I detta steg blir du kallad till en kompetensbaserad djupintervju tillsammans med ansvarig rekryterare.

  Tester

  Personlighetsbedömning samt eventuella kunskaps- och begåvningstester.

  Intervju hos arbetsgivare

  I det här steget har du blivit utvald (ofta tillsammans med ett antal övriga kandidater) att träffa vår slutkund och din potentiella nya arbetsgivare för intervju.

  Referenstagning och bakgrundskontroll

  Här kontaktar vi de referenser som du har angivit i rekryteringsprocessen. Vi genomför också en bakgrundskontroll som presenteras för arbetsgivaren.

  Kontraktsskrivning

  Grattis!

  Uppföljning med rekryteringskonsult

  Våra rekryteringskonsulter följer alltid upp med kandidaterna efter avslutad process.

  Vill du veta mer?

  Finance Recruitment är ett specialistbolag fokuserat på ekonomi, bank och finans. Vi ser till att rätt kandidat får rätt uppdrag.