Vi söker nu för vår kund Team Olivias räkning en lösningsorienterad, driven och förändringsbenägen redovisningsekonom. Team Olivia fortsätter att växa både organiskt samt via förvärv och behöver därför nu att förstärka teamet med redovisningsekonom. Som redovisningsekonom på Team Olivia kommer du att ansvara för bokslutsarbetet månatligen för dina egna bolag inom koncernen. Du ansvarar även för att dagligen se till att ditt arbete och processer utförs i enlighet med Team Ekonomis uppsatta rutiner och direktiv.

Rollen är placerad på huvudkontoret i Danderyd och du rapporterar till chefen för SSC Team Ekonomi.

 

Urval av arbetsuppgifter:

 • Bokslutsarbete
 • Moms- och skattedeklarationer
 • Utveckla och dokumentera arbetsrutiner, processer och arbetssätt samt hantera kvalitetsfrågor och kvalitetssäkring
 • Registrera och stämma av interna mellanhavanden i Aaro
 • Ta fram efterfrågad information/underlag till revisorer vid årsbokslut samt årsredovisningen

 

Din profil:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi men som framförallt har några års erfarenhet av redovisningsarbete och bokslut. Vidare är du van användare av Excel och har du kunskaper i Dynamics AX och/eller Dynamics D365 är detta också meriterande. För denna roll ser vi även att du talar och skriver svenska obehindrat. 

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker sig som är ansvarsfull, strukturerad och ordningsam. Du är vetgirig med ett högt driv och sätter dig snabbt in i nya uppgifter och sammanhang. Du har god samarbetsförmåga med hög servicenivå och du bidrar till att upprätthålla den goda stämning som råder inom Team Ekonomi.

 

Rekryteringen sköts exklusivt av Finance Recruitment som ansvarar för urvalsprocessen. Önskvärd start är så tidigt som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urval sker löpande. Anställning sker direkt hos Team Olivia AB med 6 månaders provanställning. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Kleiner, charlotta.kleiner@financerecruitment.se

 

Om Team Olivia

Team Olivia är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som består av uppåt 60 dotterbolag med en omsättning på drygt 4 miljarder kronor som erbjuder tjänster inom bland annat personlig assistans, individ- och familjeomsorg och hemomsorg. Vi finns representerade på ca 200 platser i Sverige, Norge och Danmark och i koncernen arbetar uppåt 13 000 medarbetare. Team Olivias ledord är Kunskap och Känsla. Vår gemensamma plattform är en humanistisk värdegrund. Vi skall genom ständig kompetensutveckling förstå kundens behov och leverera det vi utlovat med hög kvalitet. Läs gärna mer på www.teamoliviagroup.se

Ansökan

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via formuläret nedan.

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 50 MB, Max antal filer: 5.
   Dra filer hit eller Välj filer
  • Hidden
  • Hidden
  Publiceringsdatum

  2021-12-20

  Företag

  Team Olivia AB

  Ort

  Danderyd

  Anställningsform

  Tillsvidare

  Sektor

  Ekonomi & Redovisning

  Ansvarig konsult

  Charlotta Kleiner

  Senior rekryteringskonsult. Rekrytering och konsultlösning av ekonomer

  Liknande jobb

  Niburu Logga

  Finance Director to Nibiru Software

  2022-01-17

  Nibiru

  Stockholm

  Tillsvidare

  cheetah-square

  Redovisningskonsult

  2022-01-14

  Revspec Stockholm AB

  Stockholm

  Tillsvidare

  cheetah-square

  Ekonomiassistent

  2022-01-11

  Företag inom IT branschen

  Stockholm

  Interims- & Konsultuppdrag

  Vad händer nu?

  Efter din ansökan följer några standardiserade steg i rekryteringsprocessen. När du har skickat in din ansökan så kommer vi ta kontakt med dig när det är dags för nästa steg. Vi anpassar alltid processen utifrån de aktuella förutsättningarna. Vid konsultuppdrag kan det gå mycket fortare.

  Webbansökan

  Du skickar in dina viktiga dokument som CV och personligt brev via www.financerecruitment.se. Det här steget är nu klart!

  Kompletterande uppgifter

  Vi kommer att skicka ett kort frågeformulär till dig inom några dagar där vi ber dig fylla i uppgifter som gör det lättare för rekryterarna att bedöma din profil och kompetens.

  Telefonavstämning

  Om rekryteraren bedömer att din profil är intressant för uppdraget så kommer du bli kontaktad för en kort avstämning per telefon.

  Kompetensintervju

  I detta steg blir du kallad till en kompetensbaserad djupintervju tillsammans med ansvarig rekryterare.

  Tester

  Personlighetsbedömning samt eventuella kunskaps- och begåvningstester.

  Intervju hos arbetsgivare

  I det här steget har du blivit utvald (ofta tillsammans med ett antal övriga kandidater) att träffa vår slutkund och din potentiella nya arbetsgivare för intervju.

  Referenstagning och bakgrundskontroll

  Här kontaktar vi de referenser som du har angivit i rekryteringsprocessen. Vi genomför också en bakgrundskontroll som presenteras för arbetsgivaren.

  Kontraktsskrivning

  Grattis!

  Uppföljning med rekryteringskonsult

  Våra rekryteringskonsulter följer alltid upp med kandidaterna efter avslutad process.

  Vill du veta mer?

  Finance Recruitment är ett specialistbolag fokuserat på ekonomi, bank och finans. Vi ser till att rätt kandidat får rätt uppdrag.