Är du en problemlösare med vassa redovisningskunskaper? Vill du vara med på en start-up resa inom en tillväxt koncern och sätta din egen prägel på bolagets rutiner och processer? Då kan tjänsten som redovisningskonsult på Revspec Stockholm AB vara helt rätt för dig.

Revspec är en nystartad redovisningsbyrå inom en tillväxt koncern. Du kommer även att vara en stöttande funktion för koncernens moderbolag och stötta upp i olika delar i affärsprocessen. Du rapporterar till företagets VD och kommer sitta med 7 härliga kollegor i nya lokaler i Hammarby Sjöstad.

Arbetsuppgifter:

 • Ansvar för företagets, moderbolagets samt för dina kunders redovisning
 • Löpande bokföring samt bokslutsarbete
 • Kundärenden
 • Deklarationer och skattehantering

Vem är du?
Vi ser gärna att du har en gedigen erfarenhet inom redovisning från ax-limpa och självständig inom årsredovisningsarbetet enligt regelverket K2. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta på redovisningsbyrå samt av affärssystemet Björn Lunden. Vidare så pratar du flytande svenska – och engelska och har en god administrativ vana.

Vi söker dig som vill vara en viktig och drivande part inom ett start-up bolag med höga ambitioner. För att passa in i rollen så får du gärna vara självgående och service-minded samt är mån att bidra till ett gott arbetsklimat. Du kommer att erbjudas en kundportfölj som succesivt byggs på och du kommer vara med och bidra i byråns uppbyggnad och tillväxt.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte med din ansökan! Denna rekrytering sköts exklusivt av Finance Recruitment som ansvarar för urvalsprocessen. Önskvärd start är så tidigt som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Urval sker löpande. Anställning sker direkt hos Revspec Stockholm AB med 6 månaders provanställning. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Kaaling, anna.kaaling@financerecruitment.se

Mer om bolaget:
Revspec Stockholm AB är ett nystartat entreprenörsägt bolag. En av våra viktiga styrkor är våra nära relationer med kunderna. Vi är samtidigt starka i och med och all den kraft och kunskap som finns i nätverket. Med en bred samlad kompetens och uppbackning av ägandeparterna samt nära samarbeten med revisorer kan vi erbjuda tjänster och rådgivning med en mycket hög kvalité. Vi har idag en stor motor i nya inkommande kunder där vi har ett konstant flöde av förfrågningar att få arbeta med oss och våra tjänster.

Ansökan

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via formuläret nedan.

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 50 MB, Max antal filer: 5.
   Dra filer hit eller Välj filer
  • Hidden
  • Hidden
  Publiceringsdatum

  2022-01-14

  Företag

  Revspec Stockholm AB

  Ort

  Stockholm

  Anställningsform

  Tillsvidare

  Sektor

  Ekonomi & Redovisning

  Ansvarig konsult

  Anna Kaaling

  Senior rekryteringskonsult. Rekrytering och konsultlösning av ekonomer

  Liknande jobb

  Niburu Logga

  Finance Director to Nibiru Software

  2022-01-17

  Nibiru

  Stockholm

  Tillsvidare

  cheetah-square

  Ekonomiassistent

  2022-01-11

  Företag inom IT branschen

  Stockholm

  Interims- & Konsultuppdrag

  MTRlogga

  Business Controller

  2022-01-11

  MTR Nordic AB

  Stockholm

  Tillsvidare

  Vad händer nu?

  Efter din ansökan följer några standardiserade steg i rekryteringsprocessen. När du har skickat in din ansökan så kommer vi ta kontakt med dig när det är dags för nästa steg. Vi anpassar alltid processen utifrån de aktuella förutsättningarna. Vid konsultuppdrag kan det gå mycket fortare.

  Webbansökan

  Du skickar in dina viktiga dokument som CV och personligt brev via www.financerecruitment.se. Det här steget är nu klart!

  Kompletterande uppgifter

  Vi kommer att skicka ett kort frågeformulär till dig inom några dagar där vi ber dig fylla i uppgifter som gör det lättare för rekryterarna att bedöma din profil och kompetens.

  Telefonavstämning

  Om rekryteraren bedömer att din profil är intressant för uppdraget så kommer du bli kontaktad för en kort avstämning per telefon.

  Kompetensintervju

  I detta steg blir du kallad till en kompetensbaserad djupintervju tillsammans med ansvarig rekryterare.

  Tester

  Personlighetsbedömning samt eventuella kunskaps- och begåvningstester.

  Intervju hos arbetsgivare

  I det här steget har du blivit utvald (ofta tillsammans med ett antal övriga kandidater) att träffa vår slutkund och din potentiella nya arbetsgivare för intervju.

  Referenstagning och bakgrundskontroll

  Här kontaktar vi de referenser som du har angivit i rekryteringsprocessen. Vi genomför också en bakgrundskontroll som presenteras för arbetsgivaren.

  Kontraktsskrivning

  Grattis!

  Uppföljning med rekryteringskonsult

  Våra rekryteringskonsulter följer alltid upp med kandidaterna efter avslutad process.

  Vill du veta mer?

  Finance Recruitment är ett specialistbolag fokuserat på ekonomi, bank och finans. Vi ser till att rätt kandidat får rätt uppdrag.