SENIOR REDOVISNINGSEKONOM TILL AXIOMATICS

 

 

Nu hjälper vi vår kund Axiomatics att hitta deras nya redovisningsekonom som kommer jobba nära och rapportera till CFO.

Som Senior redovisningsekonom blir du en del av redovisningsteamet som kommer att bestå av två personer som rapporterar till CFO. Att arbeta som redovisningsekonom på Axiomatics innebär att arbeta i en föränderlig, snabbrörlig och internationell miljö. Axiomatics, med dess två amerikanska dotterbolag, präglas av en start-up anda där ständiga förbättringar och förändringar ses som en vardaglig process.

I rollen som Senior redovisningsekonom kommer du att ansvara för redovisningen för samtliga tre bolag i vår koncern. Du kommer också att spela en viktig roll i att förbättra och utveckla ekonomifunktionen på huvudkontoret i Stockholm till perfektion.

Arbetsbeskrivning

 • Ansvarig för den löpande bokföringen
 • Ansvar för kontoavstämningar
 • Ansvar för månads- och årsbokslut
 • Koncernkonsolidering
 • Månatliga skatter och avgifter samt årlig inkomstdeklaration
 • Delaktig i upprättande av årsredovisning
 • Rapportering, intern och extern
 • Utveckla och effektivisera arbetssätt och arbetsmetoder
 • Stötta CFO i olika frågor och projekt

Profilbeskrivning

 • Universitetsutbildning eller motsvarande i ekonomi med flera års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter
 • Fördjupade kunskaper i excel
 • Analytisk
 • Noggrann
 • Självständig från ax till limpa inom redovisning

 

Som person är du driven och har en vilja och kunna ta ett helhetsansvar över ditt arbete och bidra med expertis och erfarenhet för att utveckla verksamheten. Vi ser att du är prestigelös, flexibel och har en stark samarbetsvilja då vi är ett litet team som är beroende av varandra och ska kunna överlappa varandras kompetenser för att säkra upp de krav vi har på intern och extern rapportering samt stöttning inom organisationen i diverse frågor. Då vi är en multikulturell organisation förutsätter vi att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Då vi avser att implementera nytt ekonomisystem ser vi gärna att du har systemintresse.

Om företaget

Axiomatics är ett mjukvaruföretag och världsledande inom dynamisk rättighetshantering för åtkomstkontroll av databaser, API:er och andra applikationer. Företaget utvecklar och säljer lösningar inom policybaserad åtkomstkontroll till myndigheter och globala företag på Fortune 1000-listan. Axiomatics produkter gör det möjligt för kunderna att dela och skydda känslig information, uppfylla legala krav och minimera risk för dataintrång.

Företaget har sitt mysiga huvudkontor i centrala Stockholm och dotterbolag i Chicago samt utvecklingsteam i Grekland och Portugal.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finance Recruitment, intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande.
Ansök via ”ansök-knappen” på www.financerecruitment.se eller kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Svensson på caroline.svensson@financerecruitment.se.

 

 

Ansökan

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via formuläret nedan.

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 40 MB, Max antal filer: 5.
   Dra filer hit eller Välj filer
  • Hidden
  Publiceringsdatum

  2021-07-08

  Företag

  Axiomatics

  Ort

  Stockholm

  Anställningsform

  Permanent

  Sektor

  Ekonomi & Redovisning

  Ansvarig konsult

  Caroline Svensson

  Rekryteringskonsult. Rekrytering av chefer och specialister inom ekonomi

  Vad händer nu?

  Efter din ansökan följer några standardiserade steg i rekryteringsprocessen. När du har skickat in din ansökan så kommer vi ta kontakt med dig när det är dags för nästa steg. Vi anpassar alltid processen utifrån de aktuella förutsättningarna. Vid konsultuppdrag kan det gå mycket fortare.

  Webbansökan

  Du skickar in dina viktiga dokument som CV och personligt brev via www.financerecruitment.se. Det här steget är nu klart!

  Kompletterande uppgifter

  Vi kommer att skicka ett kort frågeformulär till dig inom några dagar där vi ber dig fylla i uppgifter som gör det lättare för rekryterarna att bedöma din profil och kompetens.

  Telefonavstämning

  Om rekryteraren bedömer att din profil är intressant för uppdraget så kommer du bli kontaktad för en kort avstämning per telefon.

  Kompetensintervju

  I detta steg blir du kallad till en kompetensbaserad djupintervju tillsammans med ansvarig rekryterare.

  Tester

  Personlighetsbedömning samt eventuella kunskaps- och begåvningstester.

  Intervju hos arbetsgivare

  I det här steget har du blivit utvald (ofta tillsammans med ett antal övriga kandidater) att träffa vår slutkund och din potentiella nya arbetsgivare för intervju.

  Referenstagning och bakgrundskontroll

  Här kontaktar vi de referenser som du har angivit i rekryteringsprocessen. Vi genomför också en bakgrundskontroll som presenteras för arbetsgivaren.

  Kontraktsskrivning

  Grattis!

  Uppföljning med rekryteringskonsult

  Våra rekryteringskonsulter följer alltid upp med kandidaterna efter avslutad process.

  Vill du veta mer?

  Finance Recruitment är ett specialistbolag fokuserat på ekonomi, bank och finans. Vi ser till att rätt kandidat får rätt uppdrag.