Aditro Logistics har genom många, långa och täta samarbeten med marknadsledande kunder specialkompetens inom flera segment. Vi är en av de största inom 3PL i Norden och erbjuder ett brett serviceerbjudande inom lagerhantering, logistik, supply chain management, transportupphandling, bemanning och konsultering. Vi förfogar över 204,000 m2 lagerutrymme i våra egna logistikcenter i Jönköping, Borås, Kopstad och Nykvarn. Vi har över 1000 anställda inom koncernen och omsätter över 1 miljard kronor årligen. Vi är en del av Posti Group sedan 2020.

Nu söker vi en driven Teamleader till vår redovisningsavdelning till huvudkontoret i Stadshagen, Stockholm. Du kommer att ha en viktig och stöttande funktion för den operativa utvecklingen för 5 personer i teamet som arbetar med redovisningen från ax-limpa samt kund – och leverantörsreskontra. Arbetar du idag självständigt med årsredovisningsarbetet och vill ta nästa steg i din karriär i en coachande roll på ett bolag i framkant? Då kan denna roll vara rätt för dig!

I rollen arbetar du bl.a. med:

 • Samordning och coaching av den dagliga verksamheten på redovisningsavdelningen
 • Stöttning och granskning gällande företagets policyer/riktlinjer och redovisningsprinciper
 • Koordinering och ge stöd kring bokslutsarbetet
 • Hantering och säkerställning av korrekt rapportering av redovisningsprinciper (K3/IFRS) samt kontakt med revisorer
 • Stödja utveckling och processförbättringar för alla områden inom rapporterings poster

Din bakgrund:

 • Relevant utbildningsbakgrund inom ekonomi
 • Minst 5 års erfarenhet av att arbeta med kvalificerad redovisning
 • Erfarenhet av att arbeta med effektivisering och förändring
 • Du är helt självständig i årsbokslutsarbete, inkomstdeklarationer och årsredovisning enligt K3. Meriterande med tidigare erfarenhet inom IFRS
 • Meriterande med tidigare erfarenhet av Jeeves och SAP
 • Flytande i svenska och engelska i tal – och skrift

För att trivas i rollen som Teamleader hos oss på Aditro Logistics, så är det viktigt att du trivs i att arbeta med varierande uppgifter och är en naturlig lagspelare som stöttar och hjälper där det behövs. Du kommer att ha ansvar för den operativa driften av redovisningsfunktionen och därav värdesätter vi starkt eget initiativtagande och att du som person är lösningsorienterad och vågar lyfta dina åsikter och idéer. Vidare så ser vi att du är en positiv person som har lätt för att knyta flera kontaktytor och som inte räds för att kommunicera ny information inom koncernen.

Låter detta som en intressant roll? Tveka inte med din ansökan då urval sker löpande. Rekryteringen sker exklusivt av Finance Recruitment som ansvarar för urvalsprocessen. Önskvärd start är så tidigt som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Anställning sker direkt hos Aditro Logistics med 6 månader provanställning. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Kaaling, anna.kaaling@financerecruitment.se

Ansökan

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via formuläret nedan.

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 50 MB, Max antal filer: 5.
   Dra filer hit eller Välj filer
  • Hidden
  • Hidden
  Publiceringsdatum

  2021-10-08

  Företag

  Aditro Logistics AB

  Ort

  Stockholm

  Anställningsform

  Tillsvidare

  Sektor

  Ekonomi & Redovisning

  Ansvarig konsult

  Anna Kaaling

  Senior rekryteringskonsult. Rekrytering och konsultlösning av ekonomer.

  Vad händer nu?

  Efter din ansökan följer några standardiserade steg i rekryteringsprocessen. När du har skickat in din ansökan så kommer vi ta kontakt med dig när det är dags för nästa steg. Vi anpassar alltid processen utifrån de aktuella förutsättningarna. Vid konsultuppdrag kan det gå mycket fortare.

  Webbansökan

  Du skickar in dina viktiga dokument som CV och personligt brev via www.financerecruitment.se. Det här steget är nu klart!

  Kompletterande uppgifter

  Vi kommer att skicka ett kort frågeformulär till dig inom några dagar där vi ber dig fylla i uppgifter som gör det lättare för rekryterarna att bedöma din profil och kompetens.

  Telefonavstämning

  Om rekryteraren bedömer att din profil är intressant för uppdraget så kommer du bli kontaktad för en kort avstämning per telefon.

  Kompetensintervju

  I detta steg blir du kallad till en kompetensbaserad djupintervju tillsammans med ansvarig rekryterare.

  Tester

  Personlighetsbedömning samt eventuella kunskaps- och begåvningstester.

  Intervju hos arbetsgivare

  I det här steget har du blivit utvald (ofta tillsammans med ett antal övriga kandidater) att träffa vår slutkund och din potentiella nya arbetsgivare för intervju.

  Referenstagning och bakgrundskontroll

  Här kontaktar vi de referenser som du har angivit i rekryteringsprocessen. Vi genomför också en bakgrundskontroll som presenteras för arbetsgivaren.

  Kontraktsskrivning

  Grattis!

  Uppföljning med rekryteringskonsult

  Våra rekryteringskonsulter följer alltid upp med kandidaterna efter avslutad process.

  Vill du veta mer?

  Finance Recruitment är ett specialistbolag fokuserat på ekonomi, bank och finans. Vi ser till att rätt kandidat får rätt uppdrag.