Dags för dig att byta jaktmark? Du arbetar idag med rekrytering i annan bransch än vår, tex. IT, Bygg eller Vård och skulle må bra av att testa en ny bransch. Finance Recruitment är en specialist inom ekonomi och finans och vi söker vår nästa gepard, vår nästa rekryteringskonsult.

Vi är inte störst på rekryteringsmarknaden och vi tillhandahåller inte helhetslösningar inom allt. Som geparden är vi specialister - bäst i vår nisch, på rekrytering och bemanning inom ekonomi, bank och finans. Det är ingen begränsning för oss att vi inte täcker alla roller som bolagen behöver, det är en styrka.

I rekryteringsprocessen känner vi oss som geparder. Även när det är hög press och krav på snabb leverans från våra kunder så håller vi hög kvalité i vårt arbete. Efter sju verksamma år och över 1100 tillsättningar har vi 96% träffsäkerhet i våra processer.

Vi uppmuntrar varandra och skapar laganda genom att göra saker tillsammans som bolag och kollegor. Vi tycker om att ha roligt, skämta friskt och spela spratt med varandra. Högt i tak och god ton är något som genomsyrar vår gemenskap.

Geparden är ingen maratonlöpare, den är en sprinter och ger allt när tillfället är rätt. För oss är det viktigt att visa att vi ger den där nödvändiga energin i rekryteringsprocessen och att vi som rekryteringskonsulter är den självklara projektledaren i processen. Våra uppdragsgivare och kandidater ska känna sig trygga med att vi ger allt i processerna och att vi bara finns ett telefonsamtal bort.

Känner du igen dig? Är du en gepard och trött på din nuvarande marknad, kom till oss!

Ansökan

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via formuläret nedan.

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 50 MB, Max antal filer: 5.
   Dra filer hit eller Välj filer
  • Hidden
  • Hidden
  Publiceringsdatum

  2021-11-02

  Företag

  Finance Recruitment

  Ort

  Stockholm

  Anställningsform

  Tillsvidare

  Sektor

  Ekonomi & Redovisning

  Ansvarig konsult

  Simon Kling

  VD och kontaktperson för press

  Liknande jobb

  cheetah-square

  Ekonomiassistent

  2021-12-07

  IT, hellhetslösning

  Kista

  Interims- & Konsultuppdrag

  Bactiguard

  Business Controller

  2021-12-06

  Bactiguard

  Stockholm

  Tillsvidare

  cheetah-square

  Hyresadministratör till Fastighetsbolag i City

  2021-12-06

  Fastigheter

  Hötorget

  Tillsvidare

  Vad händer nu?

  Efter din ansökan följer några standardiserade steg i rekryteringsprocessen. När du har skickat in din ansökan så kommer vi ta kontakt med dig när det är dags för nästa steg. Vi anpassar alltid processen utifrån de aktuella förutsättningarna. Vid konsultuppdrag kan det gå mycket fortare.

  Webbansökan

  Du skickar in dina viktiga dokument som CV och personligt brev via www.financerecruitment.se. Det här steget är nu klart!

  Kompletterande uppgifter

  Vi kommer att skicka ett kort frågeformulär till dig inom några dagar där vi ber dig fylla i uppgifter som gör det lättare för rekryterarna att bedöma din profil och kompetens.

  Telefonavstämning

  Om rekryteraren bedömer att din profil är intressant för uppdraget så kommer du bli kontaktad för en kort avstämning per telefon.

  Kompetensintervju

  I detta steg blir du kallad till en kompetensbaserad djupintervju tillsammans med ansvarig rekryterare.

  Tester

  Personlighetsbedömning samt eventuella kunskaps- och begåvningstester.

  Intervju hos arbetsgivare

  I det här steget har du blivit utvald (ofta tillsammans med ett antal övriga kandidater) att träffa vår slutkund och din potentiella nya arbetsgivare för intervju.

  Referenstagning och bakgrundskontroll

  Här kontaktar vi de referenser som du har angivit i rekryteringsprocessen. Vi genomför också en bakgrundskontroll som presenteras för arbetsgivaren.

  Kontraktsskrivning

  Grattis!

  Uppföljning med rekryteringskonsult

  Våra rekryteringskonsulter följer alltid upp med kandidaterna efter avslutad process.

  Vill du veta mer?

  Finance Recruitment är ett specialistbolag fokuserat på ekonomi, bank och finans. Vi ser till att rätt kandidat får rätt uppdrag.