Carl-Christian Haglund

Carl-Christian är Founding Partner på Finance Recruitment och är specialiserad på Interim Management.

Jag är född i Grekland där mina föräldrar och syskon bodde i 6 år. Vi flyttade hem till Stockholm och Täby när jag var 1,5 år. Idag bor jag med min fru, Mika och våra två barn, i Täby.

Jag gjorde min värnplikt som stridsvagnsbefäl i Boden och trivdes mycket bra. Därför valde jag att vidareutbilda mig inom försvaret och tog examen som Specialistofficer 2008. Jag valde dock att satsa på en civil karriär och satte mig bakom skolbänken igen för att studera företagsekonomi med inriktning HR och organisation. 2012 tog jag examen från Linnéuniversitetet men påbörjade min karriär inom rekrytering redan 2009 parallellt med mina studier.

Hela min uppväxt har präglats av laganda då jag var aktiv som elithockeyspelare fram tills 16 års ålder. Jag lade skridskorna på hyllan när jag var 20 och idag, 10 år senare, är jag tillbaka på isen igen som aktiv spelare i Täby Titans.

Vi startade Finance Recruitment 2014 och det är verkligen inget jag ångrar. Ingen dag är den andra lik och att få möta personer dagligen som berättar sin historia är både givande och kul. Det jag gillar mest med min roll är att jag får arbeta med olika typer av branscher. Ena dagen arbetar jag med stora börsnoterade koncerner, andra dagen arbetar jag med mindre familjeägda bolag.

Kontakta Carl-Christian: 0735 36 13 88, carl.christian.haglund@financerecruitment.se

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller