Eoin Laird

Eoin Laird är Founding Partner och VD på Finance Recruitment och är specialiserad på rekrytering inom Corporate Finance och PE-sektorn.

Jag är irländare uppvuxen i Dublin. Där studerade jag Economics and Anthropology på Dublin Business School, varav ett utbytesår på Lock Haven University I USA innan jag flyttade till England och tog en Masters i internationella relationer. Efter examen började jag arbeta för en stor internationell rekryteringsfirma i London. Efter fem framgångsrika år i London, där jag rekryterade ekonomer, flyttade jag till Sverige 2011 med min svenska flickvän (nu fru).

Idag fokuserar jag på att rekytera ekonomer i Stockholmsområdet. Främst handlar det om Investment Professionals till PE-bolag och Corporate Finance-specialister till investmentbanker och Corporate Advisory Boutiques.

Jag bor idag i Stockholm med min fru och våra två barn. Rugby har alltid varit ett av mina stora intressen jag spelade aktivt när jag var yngre. Idag spenderar jag mycket av min fritid med min familj och när det finns tid gillar jag att fixa i trädgården eller segla.

Kontakta Eoin: 0735 13 90 24, eoin.laird@financerecruitment.se

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller