Jens Bergsten

Jens är Founding Partner på Finance Recruitment och specialiserad på Interim Management.

Jag är uppvuxen i Vällingby och Vasastan men bor sedan mer är 10 år tillsammans med min fru Hanna i Bromma. Familjen har även fått tillskott i form av två underbara pojkar födda 13 och 15.

Idrottsintresset har präglat hela mitt liv men då jag var en medioker fotbolls- och tennisspelare blev jag istället en aktiv åskådare. Detta ledde till att jag sökte mig till Idrottshögskolan i början av 00-talet, där jag slutförde en Sport Management-examen. Utbildningen var en kombination av ekonomi, juridik och ledarskap. Ett bra komplement till min kandidatexamen i nationalekonomi.

Utbildningen i Sport Management ledde till att jag efter avslutad examen startade upp en verksamhet inom resebyrån KILROY. Denna verksamhet fokuserade på att hjälpa svenska idrottare att få ett idrottsstipendium vid amerikanska universitet. Efter fyra år av ett väldigt socialt och utåtriktat jobb, där jag fick verksamheten att rulla och växa, halkade jag av en slump in i rekryteringsbranschen. Det fanns mer likheter än jag trodde och det visade sig att yrket passade mig bra.

Det jag gillar mest med jobbet som rekryterare är den sociala kontakten där jag bygger långsiktiga relationer med jobbsökande och kunder. Det är stimulerande att hjälpa andra människor och kul att själv påverka sina resultat genom att ansvara för hela rekryteringsprocessen.

Kontakta Jens: 0763 16 50 30, jens.bergsten@financerecruitment.se

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller