Finance Recruitment 2018 - ett år av förändringar | Finance Recruitment

Finance Recruitment 2018 – ett år av förändringar

För drygt fem år sedan startade vi Finance Recruitment med tanken att bli det rekryteringsbolag i Stockholm som kandidater i första hand vänder sig till när de vill byta jobb inom ekonomi, bank och finans.

2018 visade sig, liksom tidigare år, bli ytterligare ett år av fantastisk tillväxt – tillväxt i form av nya och drivna medarbetare men också tillväxt rent finansiellt. Vi ökade vår omsättning med 25% till ca 117 miljoner SEK och vi tillsatte ca 230 tjänster inom våra specialistområden. Året stängdes med bra resultat och vi är tacksamma för det förtroende våra kunder och kandidater har givit oss. Du hittar vår årsredovisning tillgänglig på Alla bolag.

2018 resultat

För skapa hållbar tillväxt så stärkte vi vår interna organisation med en COO (Chief Operations Officer) och en Marknadsansvarig. Vi utökade vår rekryteringskompetens inom bank och finans med Treasury & FX samt Legal & Compliance. Vårt systervarumärke Talent Recruitment som arbetar med operationella ekonomitjänster rekryterade också in nya stjärnskott som kommit in med stormsteg.

Vi klarade av och tämjde GDPR

Under våren 2018 stod alla företag och organisationer som hanterar persondata inför ett stort arbetskrävande uppdrag, GDPR, EU’s General Data Protection Regulation. Hanteringen av ett nytt regelverk samt interna processer till följd av det nya regelverket visade sig vara en rejäl utmaning. Som tur var stod vi väl rustade och vår då nyanställda COO Hanna Bulldra tog sig an uppdraget med bravur.

Resultatet av arbetet blev en omstrukturering av våra interna processer som inte bara säkrade persondata och integritet för våra kandidater, utan som också gav oss nya perspektiv och idéer över hur vi kan komma att arbeta både mer kvalitativt och effektivt i vår organisation.

Vi valde att investera i våra medarbetare

Det låter som en gammal klyscha, men nyckeln till framgång är att anställa rätt medarbetare. I vår bransch handlar det om att arbeta med människor och att se till människors behov, drömmar och ambition, såväl externt som internt.

Vi är ett kandidatfokuserat rekryteringsbolag med drivna medarbetare som bär vår organisation framåt. Med det som grund påbörjade vi under 2018 vårt samarbete med Great Place To Work, en internationellt erkänd organisation som arbetar med att hjälpa organisationer inom alla branscher och av alla storlekar att utvärdera och utveckla sin arbetsplatskultur. Vår ambition framåt är därför att fortsätta vårt fokus på utveckling och välmående av våra medarbetare och vår arbetsplatskultur.

Genom att investera i våra medarbetares trivsel och utveckling kommer vi som bolag också att kunna lyfta till nya nivåer.

Vi fortsätter vår resa 2019 

Med ett starkt team och vinden i seglen kommer vi fortsätta att vara Stockholms specialistföretag inom rekrytering och interimstillsättningar av chefs- och specialistroller inom ekonomi, bank och finans.

Rätt uppdrag till rätt kandidat. Välkommen till oss!

Eoin Laird

Eoin Laird, VD Finance Recruitment & Talent Recruitment


Vill du ha hjälp med att hitta rätt personal?

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

Om du fyller i formuläret nedan innan kl 15.00 en vardag återkommer vi till dig samma dag. Annars återkommer vi senast nästföljande vardag.

Liknande nyheter

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller