Rekrytering av ekonomer i Stockholm | Finance Recruitment

Rekrytering av ekonomer i Stockholm

Vi rekryterar erfarna och kunniga ekonomer till företag, banker och organisationer, i Stockholm.

Som specialistbolag inom ekonomi, bank och finans så garanterar vi träffsäkerhet i din rekrytering.

Proaktiv rekrytering och interimstillsättning

För att göra processen så effektiv och så säker som möjligt, arbetar vi proaktivt i jakten på marknadens bästa kandidater. Kandidatmarknaden är dynamisk och det gäller att kontinuerligt följa upp med duktiga ekonomer. Våra rekryteringskonsulter träffar ca 10 kandidater i veckan, oberoende av belastningsgrad. Det gör att vi snabbt kan leverera en kortlista på kvalificerade kandidater till våra kunder.

Vi hjälper även våra kunder att bättre förstå sin ekonomifunktion, och upprätta en kravprofil som bäst överensstämmer med behovet i deras organisation.

Vårt nätverk av ekonomer inkluderar:

♦ Business Controllers 

♦ Redovisningsekonomer

♦ Ekonomichefer och CFO’s

♦ Specialistroller inom skatt, moms och försäkring

Effektiv rekrytering av ekonomer

Ibland rekommenderar vi rekrytering och andra gånger gynnas ditt företag bättre av en temporär lösning med inhyrda ekonomer. Med vår hjälp får du snabbt den kompetens du behöver utan att ägna mer tid än nödvändigt åt rekryteringsprocessen. Med ett stort nätverk av marknadens bästa ekonomer kommer vi hitta rätt person för jobbet.

Du får en kontaktperson hos oss som sköter hela rekryteringsprocessen åt dig, från start till mål så att ingen information hamnar mellan stolarna. Med vår breda erfarenhet, kunskap och engagemang i kombination med ett välutvecklat IT-system får du de bästa förutsättningarna att hitta precis rätt kandidat för jobbet. Vi genomför också en tydlig uppföljning för att försäkra oss om att både du som kund och din nya anställda är nöjda med oss på Finance Recruitment.

Välkommen att kontakta oss!

 

Om du fyller i formuläret nedan innan kl 15.00 en vardag återkommer vi till dig samma dag. Annars återkommer vi senast nästföljande vardag.

 

"För några år sedan blev jag kontaktad av en av personerna bakom Finance Recruitment för ett interimsarbete. Han och hans kollegor har under dessa år funnit utvecklande, stimulerande och intressanta uppdrag som verkligen passar mig och min profil. Det är därför jag inte kan sluta utan fortsätter fastän jag uppnått pensionsålder. Tack Jens, Carl-Christian & Co."

Specialiserade inom ekonomi, bank och finans

Ända sedan starten har specialisering varit vårt motto. Genom att fördjupa oss i rekryteringen av tjänster inom ekonomi, bank och finans har vi verkligen lärt känna de roller vi bemannar och har en större insikt och förståelse för uppdraget. Genom åren har vi rekryterat olika befattningar som ekonomichefer och andra typer av ekonomer till ledande internationella företag, investmentbanker, mindre fristående banker, private equity-bolag och mindre konsultföretag i Stockholm. Våra nöjda kunder ser vi som ett kvitto på att vi verkligen kan det vi gör.

Hör av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster!

Hur arbetar vi med rekrytering och interimstillsättningar på Finance Recruitment?

Läs mer här

Har du ett rekryteringsbehov eller vill diskutera en framtida tillsättning?

Kontakta oss

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller