Rekryteringsföretag inom ekonomi i Stockholm | Finance Recruitment

Rekryteringsföretag inom ekonomi i Stockholm

Att anställa någon är enkelt, men att hitta rätt person att anställa är en helt annan sak.

Anlita oss

Rekrytering med fokus på ekonomi, bank och finans

Vi har genomfört tusentals intervjuer med kandidater och lyckats med över 800 rekryteringar i Stockholm och London. Redan från starten har vi genom att specialisera oss på rekrytering inom ekonomi, bank och finans, blivit riktigt vassa på det vi gör eftersom vi verkligen kan rekrytering inom vårt område. Med den erfarenhet och kunskap vi samlat på oss genom åren kan vi säkerställa att vi håller högsta kvalitet i våra tjänster och att du som kund får en så bra service som möjligt när du anförtror oss ansvaret att sköta rekryteringen till din ekonomiavdelning.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen åt dig

Att rekrytera på egen hand tar tid och fokus från verksamheten och det är inte utan risk. En felrekrytering kan bli dyr i slutänden. Därför kan det vara en god idé att överlåta det till ett professionellt rekryteringsföretag specialiserat på ekonomi i Stockholm. Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen från start till slut. För att säkerställa att ingen relevant information hamnar mellan stolarna under rekryteringsprocessen får du som kund en kontaktperson som ser till att du får den service du behöver.

För att se vad som verkligen skiljer mellan olika kandidater är en konst, som vi med över 20 år i branschen bemästrar. Dessutom arbetar vi proaktivt i sökandet efter kandidater vilket ger oss möjligheten att ge dig en snabb och effektiv rekrytering. Många gånger har vi redan ett par kandidater som matchar dina krav i vårt nätverk och har därför redan kommit en bit in i rekryteringsprocessen, innan du som kund kontaktar oss med din förfrågan.

Idag har vi på Finance Recruitment ett etablerat och uppdaterat nätverk med Sveriges bästa ekonomer med olika erfarenhet från olika branscher som kan bidra med nya fräscha synsätt till din ekonomi- och finansavdelning.

Vill du veta om våra tjänster? Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med effektiv rekrytering inom ekonomi till ditt företag i Stockholm!

Varför borde du använda Finance Recruitment när du behöver anställa?

Läs mer här

Har du ett rekryteringsbehov eller vill diskutera en framtida tillsättning?

Läs mer här

Fyll i ditt namn och ladda upp ditt CV.
  • Dra filer hit eller